Ce spun primarii PNL despre numirea lui Dumitru Miculescu la conducerea filialei dâmboviţene

Liberalii privesc cu ochi buni numirea ca preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa a fostului lider UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu. Acesta îl va înlocui pe Ludovic Orban, la preşedinţia vechiului PNL şi copreşedinţia PNL Dâmboviţa.

Ciprian Prisăcaru – candidat PNL primăria Târgovişte: Sunt încântat de decizia partciprian prisacaruidului în privinţa domnului Miculescu, pentru că au o organizaţie (n.r. UNPR) puternică la nivelul judeţului Dâmboviţa, şi implicit la Târgovişte. Această mutare va aduce un plus decisiv pentru alegerile de la vară.

badauDănuţ Bădău – primar Pucioasa (PNL):  Această mişcare, cu venirea domnului Miculescu, este o chestiune foarte benefică pentru PNL Dâmboviţa, situaţie ce aduce un avantaj deosebit atât calitativ, cât şi cantitativ. Aşa ne vedem întărite toate organizaţile locale şi într-adevăr acum putem spune că acest lucru va conduce la un rezultat mult mai bun în alegerile locale din iunie.

gheorghe grigore

Gheorghe Grigore  – primar Găeşti (PNL): Din punctul mei de vedere venirea domnului Miculescu şi a echipei sale  este un plus valoare şi înseamnă un plus pentru partid. UNPR avea la Dâmboviţa consilieri, primari pregătiţi pentru alegeri. Cu cât suntem mai mulţi şi avem un ţel comun ne putem îndeplini obiectivele pe care le avem în alegerile locale din 2016.

budoiuAdriean Budoiu – primar Fieni (PNL): Eu am o părere bună în legătură cu venirea, atât a domnului Miculescu ,cât şi a echipei care se consolidase la UNPR. Cu siguranţa că e un plus important în PNL, iar rezultatele vor fi pe măsură, gândesc eu atât în organizarea campaniei electorale, cât şi în final în obţinerea unui scor favorabil care să permită ocuparea funcţie de preşedinte al Consiliului Judeţean de reprezentantul PNL. Fără discuţie acum avem mai multe şanse. Orice plus venit este benefic.

traian niculae

Traian Niculae – primar Titu: Decizia politică luată de PNL este una foarte bună. Mi-am anunţat, deja, sprijinul pentru domnul Miculescu şi îmi menţin  poziţia. O să candidez din partea PNL, dacă eu o să fiu nominalizat. Repet, decizia politică este foarte bună.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Ce spun primarii PNL despre numirea lui Dumitru Miculescu la conducerea filialei dâmboviţene

  • 1 martie 2016 at 9:19
    Permalink

    Nu cred ca domnul Miculescu a ajuns cu pachetul de carne la cei care isi dau cu presupusul depre aceasta miscare. Cert este ca toti acesti falsi politicieni care analizeaza profun fenomenul miscarii lui D.Miculescu de la UNPR la PNL, au mostenit pupincurismul de la pesedistii penali! Si cu UNPR cum ramane mai domnul ,,MDI Bertha Colea,,, ai ajuns la concluzia ca izmenarul de Oprea nu mai are marfa buna de …comercializat in viitoarea campanie? Nici la acesta gasca nu ai castig de cauza!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro