Ce spun liderii Ţuţuianu, Popescu, Vladu, Olteanu şi Grozavu despre invalidarea referendumului!

Adrian Ţuţuianu, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa: 

Este o decizie politică! Judecătorii CCR nu au ţinut cont de votul celor care s-au prezentat la referendum. Au invalidat referendumul pe criterii strict formale, nu pe criterii care să ţină cont de litera şi spiritul Constituţiei.

Florin Popescu, preşedinte PDL Dâmboviţa

Este o decizie corectă, în opinia mea. Cred că în acest moment orice om politic responsabil trebuie să accepte această decizie a CCR. Aştept ca Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni. După ce îşi va relua funcţia, aştept mai multă responsabilitate de la oamenii politici, inclusiv în declaraţii. Ţara a trecut prin momente grele, este datoria noastră a tuturor să depăşim această criză.

Iulian Vladu, deputat PDL de Găeşti

Este o decizie normală, pe care, obligatoriu, trebuie să o respecte toţi cetăţenii şi mai ales toţi oamenii politici. A fost previzibilă, ne aşteptam! De mâine încolo oamenii politici trebuie să se gândească cum să guveneze, să nu mai angreneze populaţia în lupte politice, ci să gândească strategii economice pentru ridicarea nivelului de trai.

 Cătălin Olteanu, preşedinte PC Târgovişte

 Nu este normal ce se întâmplă şi nu este normal ca votul atâtor milioane de oameni să nu fie luat în seamă. Nu mi se pare corect ca referendumul să fe invalidat!

Gabriel Grozavu, preşedinte PNL Dâmboviţa

Decizia Curţii, deşi nu sunt de acord cu ea, aşa cum au declarat toţi liderii PNL, o vom respecta. Preşedintele Traian Băsescu va fi de acum un preşedinte ilegitim. Nu poţi să nu ţii cont de votul a peste 7,7 milioane de români, care ţi-au spus să de te duci acasă! Niciodată, în istoria postdecembristă, un lider politic nu a avut atâtea voturi exprimate clar împotrivă. PNL nu va coabita cu Traian Băsescu, pentru că acesta nu mai are suportul necesar pentru acest lucru.

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro