Ce e în neregulă cu tinerii care își fac veacul pe Dealul Mănăstirii?

Pare că ceva este profund în neregulă cu tinerii care au obiceiul de a urca, mai ales seara, pe Dealul Mănăstirii, dacă e să ne raportăm la ceea ce rămâne constant în urma lor.

Gazeta Dâmboviței a mai semnalat și în alte rânduri că în urma întâlnirilor nocturne rămân foarte multe gunoaie, mai ales în locurile din care panorama asupra municipiului este cea mai spectaculoasă. O problemă o reprezintă și raliurile și drifturile care i-au disperat pe cei care locuiesc în zonă.

Pentru a păstra curățenia, autoritățile au amplasat containere de gunoi. Dar… pubelele au obiceiul “să sară” peste balustrade, pe zona verde.

Am fi crezut că înlocuirea pubelelor de gunoi amplasate în apropierea Mănăstirii Dealu din Aninoasa, va rezolva problema deșeurilor aruncate necontrolat.

Nu a fost deloc așa, pentru că unii înțeleg să “își încordeze mușchii” aruncând aceste pubele peste balustradă, în zona verde.

Oare vom ajunge să montăm câte o camera de supraveghere lângă fiecare coș de gunoi, pentru a ne putea asigura că acestea rămân intacte?

În continuare cred că aceasta zonă emblematică pentru județul nostru înseamnă mult mai mult decât motoare turate, drifturi, semințe, muzică la maxim și zona de consum tip fast-food! Mai rămâne ca tinerii care frecventează zona (unii dintre aceștia) să înțeleagă asta!” este mesajul unui alt tânăr – primarul comunei, Vlăduț Niculae.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro