Camera Deputaților i-a oprit 1% din indemnizație lui Florin Popescu

       Secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, a anunțat, astăzi, că patru deputaţi, au fost sancţionaţi de conducerea Camerei pentru absenţe nemotivate prin reţinerea din indemnizaţia brută a 1% pentru fiecare zi în care nu au venit la Parlament și nu au putut să-și motiveze absența. Cei patru deputaţi au înregistrat aceste absenţe nemotivate în lunile noiembrie şi decembrie 2014.Printre cei patru se află și parlamentarul de Târgoviște, Florin Popescu, sancționat cu 1% din indemnizație pentru o zi lipsă.  Indemnizația brută lunară a unui parlamentar este de aproximativ 6.000 de lei.

     Interesant ar fi de aflat cum și-au motivat ceilalți parlamentari ai țării chiulul, având în vedere că unii lipsesc mai  mereu, așa cum demonstrează prezența la ședințele de plen. Oare să fi mințit sau toți erau ocupați motivat?

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Camera Deputaților i-a oprit 1% din indemnizație lui Florin Popescu

 • 5 mai 2015 at 8:18
  Permalink

  Pentru asa ceva,pentru chiul,ar fi trebuit sa-i opreasca in intregime salariul,dar cum este un personaj cameleonic,trece neobservata si lipsa lui din Parlament! Dar cu procesul ala mare ce se aude?? Cati ani va mai dura??Apucam sa-i vedem sau auzim verdictul,in cazul in care nu ne lasa vederea si auzul??

  Reply
 • 4 mai 2015 at 22:13
  Permalink

  Prostimea , sclavie , si slugile daca ar lipsi de la srvici imediat afara , ce inseamna 1% exact o adiere de vant. Uraganul sa vie peste ei .Pai cand ii mai prindem noi pe Japonezi din urma ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro