ALEGERI 2016: Candidatul independent Ciprian Iacob se retrage din cursa pentru Primăria Târgovişte

Avocatul Ciprian Iacob se retrage din cursa pentru Primăria Târgovişte. Iacob a făcut acest anunț pe pagina sa de socializare, unde afirmă că viața sa şi a familiei sale sunt puse în pericol, din cauza candidaturii.

Ciprian Iacob a avut de curând un accident uşor de circulație, care s-a încheiat amiabil între cei doi şoferi, dar, ulterior, persoanele aflate în autovehiculul lovit de maşina lui Iacob au acuzat dureri şi au mers la spital, în cauză întocmindu-se un dosar penal.

Iacob acuză partidele politice din Dâmbovița de implicare în această situație.

,,Doresc să mulțumesc din suflet celor 2.562 de târgovișteni care prin semnătura lor susțin candidatura mea ca independent la funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Vreau să mulțumesc celor 18 prieteni care m-au ajutat la strângerea cele 2.562 de semnături pentru candidatura mea ca independent.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și m-au convins să îmi anunț candidatura, fie că au făcut-o pe Facebook sau în mod direct, pe stradă, în parc, la biserică sau la locul de muncă.

“Întâmplător sau nu” la două zile după interviul în care îmi anunțam oficial candidatura “m-am trezit” cu o tamponare ușoară și împreună cu celălalt participant în trafic am semnat documentele pentru înțelegerea amiabilă așa cum prevede legislația. După nici 3 ore de la semnarea documentelor au început să “apară durerile” șoferiței iar după alte câteva ore “au apărut durerile” pasagerului, copilul doamnei.

Fotografii erau prezenți la locul accidentului….

Stresul creat de prezența mea în cursa pentru postul de primar ca independent a pus activul de partid al psd-pnl-alde-unpr să caute și să găsească soluții neortodoxe pentru a încerca să mă compromită.

Cu suportul media local au încercat să mediatizeze drama tamponării dar nu i-a băgat nimeni în seamă mai ales că acest tip de “accident” a devenit o sursă de venit pentru “accidentat”.

M-am ales astfel cu dosar penal.

Atenție însă că oricărui conducător auto i se poate întâmpla, candidat sau nu!

După alte 2 zile de la “accident” autoturismului personal “cineva” a tăiat instalația de la sistemul de frânare!”, a scris Iacob pe pagina sa de socializare.

Ȋn această postare, Iacob spune că este amenințată viața sa şi a familiei sale.

Ciprian Iacob a fost preşedinte al PNL Pucioasa, dar a demisionat din partid la instalarea în funcție a lui Ludovic Orban. Ulterior, îşi anunțase candidatura ca şi independent pentru fotoliul de primar al Municipiului Târgovişte.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “ALEGERI 2016: Candidatul independent Ciprian Iacob se retrage din cursa pentru Primăria Târgovişte

  • 19 aprilie 2016 at 9:13
    Permalink

    Dacă ați preluat cuvânt cu cuvânt din postarea de pe Facebook,e nasol! Domnul fost “catindat” are dușmănie mare pe limba romană. In rest,ii dorim sănătate!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro