Adrian Ţuţuianu a demisionat de la Ministerul Apărării după ce instituţia a anunţat că nu are bani de salarii

La numai o zi după ce premierul României a ținut un discurs în Parlament despre starea excelentă a economiei țării, Ministerul Apărării a anunțat printr-un comunicat că militarii își vor primi, în luna septembrie, drepturile financiare eșalonat. Soldele şi salariile nete, fără contribuţii şi impozit, vor fi achitate în data de 15 septembrie, iar banii de chirii, normă de hrană şi alte drepturi salariale vor fi acordaţi ”în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară”. a anunțat ministerul.

Comunicatul a stârnit reacții virulente la Palatul Victoria unde au fost chemați Ministrul Apărării și Ministrul Justiției. În urma acestei întâlniri, Adrian Țuțuianu și-a anunțat demisia, pentru că nu ar fi comunicat cu premierul despre comunicatul emis de instituție. „Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de el că nu i-am comunicat şi nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greşeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a spus Ţuţuianu. Pe surse.ro a scris că Tudose a acceptat demisia și i-a comunicat președintelui Iohannis acest lucru.


Ulterior, ministerul Finanţelor a spus că nu sunt probleme cu banii. „În urma informațiilor apărute în mass-media vă comunicăm că nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata drepturilor salariale ale angajaților din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Totodată, precizăm că nu există astfel de probleme la niciun alt minister„.

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu a demisionat de la Ministerul Apărării după ce instituţia a anunţat că nu are bani de salarii

 • 6 septembrie 2017 at 5:59
  Permalink

  cu 3 miniștri în 9 luni nu poți pretinde performanță, și se vede, NIMIC!
  GIO-PSD nu iartă, iar cine dă din casă… se știe, cine mișcă, mișcă-n brișcă.
  din nou, după gugumănia gogomanilor Atanasiu – Tăriceanu de a ne retrage soldații din Afganistan de parcă eram de capul nostru acolo, armata este făcută de rîs în lume pentru niște răfuieli interne și meschine de partid.
  cui prodest?

  Reply
 • 5 septembrie 2017 at 18:37
  Permalink

  Pălmașul acesta ajuns aproape de fruntea conducerii țării nu are nici o calitat de a fi lider exceptând-o pe aceea de conducator de partid. Cum in PSD majoritatea membrilor îi cunoaștem și noi cetățenii de rând, știm foarte bine ce a fost în stare să conducă individul și care este calitatea oamenilor împinși de PSD spre a ne reprezenta.
  Așa că nu e nici o pierdere ba din contră țara începe să câștige.
  Dambovita începuse să respire bine fără Tutuianu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca