4 dâmbovițeni diagnosticați cu Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore. DSP a autorizat încă 29 de paturi de terapie acută

Patru dâmbovițeni diagnosticați cu Covid-19 au decedat în ultimele 24 de ore. Astfel bilanțul persoanelor infectate cu Covid-19 care au decedat în județ de la debutul valului patru se ridică la 20 de persoane, toate nevaccinate. Totalul general al deceselor, de la începutul pandemiei, se ridică la 849 de persoane în județul Dâmbovița.

În contextul creșterii constante a numărului de persoane infectate, a numărului de persoane internate în spital, dar și al celor care ajung la Terapie Intensivă, Instituția Prefectului anunță că Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a avizat înființarea unui număr 14 paturi de terapie acută necesare tratării pacienților suspecți/confirmați cu COVID-19 pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, câte 5 paturi de terapie acută pentru unitățile sanitare din Pucioasa și Găești urmând a se aviza și operaționaliza 5 paturi pentru Spitalul Municipal Moreni.

Paturile de terapie acută pot fi supravegheate de medici și de alte specialități decât terapie intensivă, dar sub coordonarea unui medic de specialist ATI sau pneumolog. Paturile sunt dotate cu oxigen  și monitor de funcții vitale.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro