Vulcana Pandele: Spectacol caritabil pentru un fiu al comunei diagnosticat cu limfom Hodkin. Comunitatea este rugată să ajute

Locuitorii comunei Vulcana Pandele sunt chemați, duminică, 26 septembrie, să fie alături de un tânăr fiu al comunei care are nevoie de sprijin financiar pentru un tratament în străinătate.

Ștefan are 26 de ani, este inginer autovehicule rutiere. În 2019 a fost diagnosticat cu limfon Hodkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. Tânărul a trecut prin mau multe cicluri de chimioterapie, fără rezultat. Boala a avansat până la stadiul 4, cu metastaze la plămâni și oase. După mai multe consultații în Austria și Turcia, tânărului i s-a recomandat un protocol medical pe care nu îl poate urma în țară – imunoterapie, urmată de transplant de celule stem.  Aceasta se poate face într-o clinică din Turcia, dar costul tratamentului se ridică la 35.050 de euro, bani care trebuie strânși într-un timp scurt.

În sprijinul tânărului, este organizat un spectacol caritabil la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din comună. „Împreună pentru Ștefan” vor urca pe scenă: Camelia Conovici Vulpoiu, Alina Conovici, Violeta Constantin, Alina Stîngaciu, Olivia Gheorghe, Diana Drăghici, Delia Săvoiu, Sofia Teodorescu și alți invitați surpriză.

Prețul  unui bilet de intrare la spectacol este de 30 de lei. Persoanele care nu pot participa la spectacol pot dona într-o urnă care va fi amplasată la Căminul cultural „Izvor de apă vie” Vulcana Pandele, începând cu 20 septembrie.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro