25 martie, Ziua Poliției Române! Vezi aici mesajul şefului IPJ Dâmbovița, la ceas aniversar

Pe 25 martie, de sărbătoarea Bunei Vestiri, se sărbătoreşte anual Ziua Poliției Române. În această zi, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Danil Zepiși, a transmis următorul mesaj polițiștilor:

,,Astăzi, 25 martie, la ceas aniversar, sub semnul Bunei Vestiri, doresc să transmit La mulţi ani poliţiştilor de pretutindeni! Fie ca această sărbătoare să aducă împliniri şi bucurii în sufletul poliţiştilor şi personalului contractual din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Ne mândrim cu 194 de ani de atestare documentară a Poliției Române Moderne. De-a lungul timpului, poliţia, instituție fundamentală a statului de drept, a urmat o serie de reforme, devenind o entitate profesionistă, un factor de stabilitate și siguranță.

Poliția, partenerul important al agenţiilor de aplicare a legii,  este prima instituție la care cetăţenii apelează cu încredere atunci când au nevoie, lucru datorat efortului polițiștilor care și-au dus la îndeplinire toate misiunile cu succes, dovedind de fiecare dată onestitate, fermitate şi imparţialitate.

Astfel, doresc să-mi exprim admiraţia pentru seriozitatea, efortul şi profesionalismul de care aţi dat dovadă în realizarea atribuţiilor de serviciu.

Pe viitor, în spiritul echipei pe care o formăm, îmi doresc să obţinem rezultate remarcabile în activitatea pe care o desfăşurăm şi să avem parte de multă putere de muncă pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţie.

De asemenea, adresez mulţumiri familiilor dumneavoastră pentru că vă sunt alături atât în momentele dificile cât şi în cele de bucurie şi sărbătoare.

În numele poliţiei dâmboviţene, le mulţumesc cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în același timp ne onorează şi ne obligă să găsim cele mai bune soluții pentru soluţionarea problemelor comunității.”( mesaj postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Dâmbovița)

Vineri, 25 martie 2016, începând cu ora 10:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa îşi deschide porţile pentru toţi cetăţenii.

Astfel, cei interesaţi, indiferent de vârstă , vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte particulare serviciilor, compartimentelor sau birourilor.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “25 martie, Ziua Poliției Române! Vezi aici mesajul şefului IPJ Dâmbovița, la ceas aniversar

  • 25 martie 2016 at 11:30
    Permalink

    La multi ani politistilor ,familiilor lor si celor care acum sunt in rezerva !

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro