Studenții și profesorii Facultatii de Științe Politice și Comunicare au făcut bucuroși niște copii amărâți

Articol realizat de Petruț Florin, anul I, Jurnalism

În preajma sărbătorilor de iarnă, studenții de la Universitatea Valahia din Târgoviște, din cadrul Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, specializarea Jurnalism, anul I , au organizat un eveniment numit : „Putem schimba o viață împreună” care are a avut ca scop strângerea de alimente și îmbrăcăminte pentru copiii nevoiași. Aceștia au reușit să ducă totul la bun sfârșit cu ajutorul oamenilor binevoitori, dar și prin ajutorul venit din partea liceelor și al școlilor. Coordonatori le-au fost părintele Alin Pleșa și lect.univ.dr. Pompiliu Alexandru.

Pe 20 decembrie darurile au fost împărțite copiilor nevoiași din Gura Ocniței dintr-o dorință puternică de a aduce zâmbete și fericire în casele acestora, într-o perioadă în care să dăruiești este unul dintre cele mai nobile și frumoase gesturi. Studenții s-au simțit extraordinar în preajma lor  și au învățat să aprecieze mai mult ceea ce au, au luat acest eveniment ca pe o lecție de viață, iar această experiență a fost una pe care nu o vor uita niciodată.

Nu doar sărbătorile ne oferă prilejul de a dărui, în fiecare zi avem ocazia de a aduce un zâmbet, așadar fiți în fiecare zi mai buni!, este mesajul studenților.


 


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

21 decembrie

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: