Țuțuianu vrea să pună poliția pe cei care l-au huiduit la venirea lui Ponta

Huiduielile și referirile la colaborarea cu  rușii, dar și la moartea lui Victor Sanda, i-au picat greu senatorului Adrian Țuțuianu. Mai multe persoane l-au huiduit și i-au reproșat mai multe evenimente din trecut la întâlnirea pe care ProRomânia a avut-o cu susținătorii în Târgoviște.

Deși aceștia păreau a avea o nemulțumire direct îndreptată împotriva senatorului Adrian Țuțuianu, fără nici o referire la ProRomânia,  acesta a anunțat, astăzi, că va face plângeri pentru grave prejudicii de imagine aduse formațiunii politice. Asta după ce, se pare, s-a ocupat cu identificarea acestora, susținând că ar fi fost organizați de Andrei Plumb.

„Grupul de așa ziși protestatari a fost trimis de Andrei Plumb ( n.r. fiul Rovanei Plumb, președinte al PSD Dâmbovița) și acoliții lui. Fac parte din lumea pestriță a Pucioasei. Îi știu pe toți. Două dintre persoane au fost identificate. Știu și cine ia plătit ca să facă asta. O sa afle poliția cine sunt. Voi face o sesizare penală în această săptămână și una civilă. Pentru grave prejudicii de imagine aduse și persoanelor, dar și partidului nostru.” a declarat Țuțuianu.

E greu de crezut, însă, că oamenii, chiar identificați de Adrian Țuțuianu, riscă vreo pedeapsă, pentru manifestarea unei nemulțumiri în spațiul public, atâta timp cât nu au existat violențe sau amenințări. Este adevărat, însă, și că oamenii simpli nu beneficiază de siguranța „declaraților politice” în spatele cărora se ascund adesea parlamentarii.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Țuțuianu vrea să pună poliția pe cei care l-au huiduit la venirea lui Ponta

  • 19 martie 2019 at 17:09
    Permalink

    As fi de acord cu aceste plangeri penale, daca si politicienii, ar raspunde penal pentru promisiunile electorale neonorate! Cred ca am avem nevoie de 50.000.- 60.000 locuri noi in penitenciare pt acesti mincinosi!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro