TITU: Vlad Oprea – “ANI îl verifică pe primarul Traian Niculae”. Care sunt aspectele sesizate

Distribuie:

Vlad Oprea, candidatul PSD pentru primăria orașului Titu, i-a lansat astăzi o provocare la adevăr edilului în funcție, Traian Niculae, candidat PNL pentru un nou mandat. Conform informațiilor făcute publice de Oprea, ANI verifică respectarea legii și regimul incompatibilităților în cazul primăriei Titu. În oraș, înainte de campanie, se auzea că edilul nu ar mai candida, conform lui Oprea problemele cu ANI și efectul acestora fiind motivul pentru care primarul liberal ar fi vrut să se retragă. Candidatul PSD l-a invitat pe contracandidat să  dovedească dacă lucrurile nu stau așa:

Ultimele două zile de campanie electorală. Duminică mergem la vot, iar decizia ne va influența viața în următorii patru ani. De aceea, cred că e bine să aveți cât mai multe informații.

Din categoria informațiilor de interes public fac parte și acestea două:

  1. Anumite societăți care au prestat lucrări pe bani publici, în oraș, au fost obligate să alimenteze, din banii publici câștigați, de la benzinăriile Helene aparținând lui Traian Niculae, primarul orașului.
  2. Contractele, din bani publici, pentru deszăpezirea orașului au fost acordate unui PFA (persoană fizică, nu firmă), adică unui angajate de la brutăria lui Traian Niculae, primarul orașului.

Acestea sunt doar două exemple, din multe. Dar sunt exemplele pentru care Agenția Națională de Integritate verifică respectarea legii și regimul de incompatibilități în cazul primarului orașului Titu, Traian Niculae. Aceste informații sunt și motivul pentru care unii dintre dumneavoastră ați auzit de la Traian Niculae că nu mai candidează. Nu ar mai fi vrut că să nu mai știți că nu a respectat legea atunci când instituțiile statului vor termina cercetările și vor da un verdict care nu îi poate fi favorabil. Partidul însă nu l-a lăsat să stea liniștit la pensie!

Îl putem lăsa noi, duminică, la vot!

Lui Traian îi spun doar atât! Dacă lucrurile stau altfel decât cum spun eu, dovedește-o!”  a precizat Vlad Oprea.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro