TÂRGOVIȘTE: Răsfăț culinar cu specialități de toamnă, în acest week-end, în Parcul Mitropoliei

Week-end animat de miresmele și culorile toamnei, la Târgoviște, în perioada 18 – 20 octombrie. În cadrul unui eveniment denumit Festivalul Toamnei, în municipiu vor expune producători de fructe, legume, brânzeturi și produse de origine animală, meșteri și artizani populari. Serile se vor încheia cu concerte tematice.

Târgoviștenii sunt invitați să se bucure și de  un adevărat răsfăț culinar. Pe lângă tradiționalele sărmăluțe, pastramă, bulz, must, murături și preparate pe grătar, toamna aceasta vor putea degusta și specialități din dovleac. Supă cremă de dovleac și dovleac copt sunt propunerile bucătarilor pentru acest sfârșit de săptămână.

Cum fructele sunt totuși vedetele sezonului , vor ajunge la sărbătoarea toamnei și… fructele de mare. O noutate în ceea ce privește manifestările de acest gen. Vor fi prezenți tinerii de la Taverna Târgoveților, cu specialități exotice  din fructe de mare pe care târgoviștenii le vor găsi, cu siguranță, delicioase.

Cu atâtea bunătăți culinare și produse tradiționale pe standuri, în acest sfârșit de săptămână, când și vremea va fi, conform meteorologilor, extrem de frumoasă pentru această perioadă, târgoviștenii sunt așteptați în Parcul Mitropoliei.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro