TÂRGOVIȘTE: Fostul primar Gabriel Boriga, mesaj de susținere pentru Cristian Stan

Distribuie:

Fostul primar al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga a transmis un mesaj public în care spune că îl susține pe actualul primar, Cristian Stan, pentru încă un mandat și vorbește și despre motivele deciziei. Boriga spune că are încredere ca acesta va finaliza toate proiectele începute.

POVESTEA MERGE MAI DEPARTE….

Am ales să îl susțin pe Cristi Stan în actualele alegeri locale pentru că am convingerea că este omul capabil să continue proiectele pe care le-a început și să îndrepte Târgoviștea in direcția corectă pentru următorii patru ani.

A demonstrat că este primarul care FACE, nu doar promite. Că este un om corect, serios, responsabil, cu putere de muncă dar si un om care a pus, de fiecare data, interesele Primăriei si ale comunității in fața intereselor personale sau de grup.

Este un Primar în care am încredere, pe care îl girez cu votul și susținerea mea și în următorii patru ani la Primăria Târgoviște și alături de care sunt sigur ca voi face o echipa administrativă performantă, care să lucreze în folosul Târgoviștei și al târgoviștenilor.

Știu mai bine decât foarte mulți cum este să conduci, in calitate de primar, un municipiu reședință de județ cum este Târgoviștea. Si mai știu ca sunt puțini oameni capabili să facă acest lucru cu determinare, devotament dar mai ales performanță. Iar Cristi Stan este unul din oamenii capabili să se ridice la aceste standarde pe care demnitatea de Primar al Târgoviștei le cere. A demonstrat că seriozitatea și corectitudinea își pot avea locul lor bine determinat in agenda Primarului si sunt convins ca toate proiectele deja începute își vor găsi un sfârșit fericit in următoarea perioadă iar altele noi se vor naște curând.

Împreună cu Cristi Stan suntem primarii care au câștigat democratic, cinstit și corect încrederea târgoviștenilor, care ne-au votat la ultimele trei rânduri de alegeri locale. Si nu le-am înșelat așteptările! Vă promit ca nu o sa facem asta nici în mandatul viitor si ca Târgoviștea va fi prioritatea noastră, casa noastră, familia noastră.

Așa să ne ajute Dumnezeu!” a scris pe facebook, Gabriel Boriga.

Fostul primar face parte din actuala echipă administrativă a primăriei Târgoviște în calitate de city manager.

……………

Material realizat la comanda PSD Dambovita
Cod unic mandatar financiar: 21200019

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro