TÂRGOVIȘTE: Carla’s Dreams a oprit concertul după ce un tânăr l-a tratat pe solist ca pe un manelist

Foarte așteptați la Târgoviște, membrii formației Carla’s Dreams au oprit concertul și au plecat de pe scenă. Asta după ce un tânăr s-a apropiat de scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele. Cântărețul s-a aplecat, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, după care a părăsit scena spunând „Vă mulțumim mult!” Imaginile au apărut pe rețeau de socializare facebook. A fost prima dată când Carla’s Dreams a venit la Târgoviște, iar din păcate nu a plecat cu o impresie prea bună.

Momentul cand solistul ii arunca targovisteanului banii inapoi.

Momentul când solistul îi arunca târgovișteanului banii înapoi.

 


https://www.youtube.com/watch?v=U-LS2WOQjs4

 

Incidentul a fost explicat și de reprezentanții clubului Belvedere, unde fusese invitată trupa.

Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși, acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură”, comportamentul de…nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști.

Conform reprezentaților clubului, Carla’s Dreams va reveni în concret la Târgoviște, iar biletele rămân valabile. Însă cei care nu doresc să mai participe, își vor recupera banii.

În mai 2016, Carla’s Dreams a oprit un concert la Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii. Trupa a spus atunci că spațiul este total nepotrivit atât pentru spectatori, cât și pentru ei, și i-a rugat să iasă în ordine pentru a nu se crea probleme.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 16 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Carla’s Dreams a oprit concertul după ce un tânăr l-a tratat pe solist ca pe un manelist

  • 19 septembrie 2016 at 23:18
    Permalink

    Demnitate! Carla’s Dreams a dat dovada de demnitate. Bravo!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca