Nou utilaj la GO Clean! Spălătoria automată pentru covoare vă ajută la curățenia de toamnă

Spălătoria automată pentru covoare GO Clean din municipiul Târgovişte ajută la curățenia de toamnă cu un nou utilaj: o mașina de finisat, periat si ambalat covoare. Utilajul este folosit în etapa finală a curățării covoarelor.
Cu ajutorul ansamblului de perii rotative și a sistemului puternic de aspirare al echipamentului, covoarele sunt periate pentru eliminarea tuturor reziduurilor (scame, fire mici de par) și ambalate în vederea livrării clienților.
La spălătoria automată pentru covoare GO Clean, covoarele sunt spălate cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, produs de liderul mondial în domeniu și detergenţi special concepuţi pentru spălarea în profunzime și igienizarea covoarelor.

Acestea sunt desprăfuite prin intermediul unui utilaj format din două elemente: vibratorul și filtrul. Praful rezultat este preluat prin intermediul aspiratorului din filtru și transferat în depozitul de praf, nepermițând redepunerea lui pe covor. Ulterior  covorul este tratat cu soluția de spălat, șamponat și periat. Cele 4 perii rotative ale utilajului se deplasează de la un capăt la celălalt al trenului de spălare covoare. În funcție de tipul materialului din care este făcut covorul se utilizează perii speciale, de tip soft, medium sau hard. După aceea, covorul este clătit în întregime și pieptănat, rulat şi introdus în centrifugă. Prin procesul de centrifugare se elimină apa din covor în procent de 95%. Covorul este astfel aproape uscat. Pentru a asigura eliminarea completă a apei din covoare, dupa centrifugare, acestea sunt introduse într-o cameră specială, încălzită, ventilată, cu umiditate controlată. Acum acestui proces îi urmează curățarea cu perii rotative, asipirarea covoareleor și ambalarea pentru livrare.

Spălătoria automată pentru covoare GO Clean – Calea Domnească, nr. 307 130043 Targoviste, Dâmbovița (în fosta clădire Arta Populară, la parter), Telefon: 0751 292 292


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro