Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

Sfatul de suflet al Iuliei! În noaptea de Sânziene, jucați-vă! Și veți trăi magia!

 In noaptea de Sanziene, JUCATI-VA! Asemenea unor copii care abia au descoperit lumea si misterele ei. Este, intr-adevar, o noapte magica, o noapte cand se deschid Cerurile, din nou! Este o mare binecuvantare deschiderea acestor portaluri divine prin care noi putem elibera vechiul pentru a face loc noului. Imi vine sa va spun sa dansati! Dansati cat mai mult! Radeti si dansati, asemenea Fecioarelor, Maiastrelor, invocand Binele sa vina in viata voastra! Sanzienele sunt zane ale Soarelui, care imprastie praful magic al florilor, parfumurilor, abundentei peste tot ce inseamna suflare. Ele zboara si danseaza ca niste raze stralucitoare peste intreg Pamantul, aducand lumina si puterea solara peste natura pamanteasca. Meditatia in noaptea de Sanziene este benefica. Si va propun o altfel de meditatie: daca stati la casa, iesiti sub clar de Luna si dansati! Daca stati la bloc, puneti-va muzica de calitate si care va deschide inima si…dansati cu bucurie, fie fizic, fie in gand cu ochii inchisi! Invitati si invocati prezenta Sanzienelor sa va aline sufletele, sa va stropesca cu praf stralucitor, sa va duca pe aripile lor dorintele sufletului vostru catre Ceruri! Sa va aduca dragostea si abundenta in case! Sa va aduca belsug si noroc! Da, cereti cu curaj! Si, primiti cu curaj!

 Iar in ziua de 24 iunie nu faceti altceva decat sa continuati sa va bucurati, sa radeti, sa dansati, sa lasati nemultumirile la o parte, sa trimiteti grijile pe ape… sa va priviti in ochi si sa „aruncati”, asemenea Sanzienelor, zambete si voie buna, atat prietenilor, cat si „dusmanilor”. Si veti trai magia!

Si, pe fondul bucuriei si dansului, ridicati mainile catre soare si aduceti-va aminte ca este nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, iar rugaciunea in aceasta zi, facuta in bucurie si smerenie, cu siguranta isi gaseste drumul catre Cer!

Dacă aveți întrebări pe temele abordate sau alte lucruri care vă preocupă le puteți adresa consilierului de dezvoltare personala Elena Iuliana Neagu la numărul de telefon 0727 738637 sau e-mail:  [email protected]

Distribuie:

One thought on “Sfatul de suflet al Iuliei! În noaptea de Sânziene, jucați-vă! Și veți trăi magia!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media