Schimb de replici la Antena 3 între Țuțuianu și Rădulescu! Se vor cere excluderi, demisii și daune în instanță

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a anuțat pe pagina sa de facebook că va cere excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, după ce acesta a afirmat că Țuțuianu a permis sisteme de înregistrare SRI în sediul partidului (Declarații Rădulescu AICI).

Adrian Țuțuianu își va baza solicitarea pe “prejudiciile de imagine aduse partidului” de către deputatul poreclit “mitralieră”. Totodată, senatorul dâmbovițean spune că îl va acționa în instanță pe deputatul argeșean.

Eu îi voi cere demisia” a spus Rădulescu ulterior postării președintelui PSD Dâmbovița, într-o intervenție directă la Antena 3, în care cei doi au avut un schimb de replici, pe tema înregistrărilor SRI:

Rădulescu: Nu la Kiseleff cum spune dânsul, ci în sediul din Dâmbovița au fost făcute înregistrări. Sunt și în dosarul domnului Stan aceste înregistrări. Au fost făcute pe vremea când domnul Țuțuianu a fost președinte acolo și din care reieșea clar că cineva a permis astfel de înregistrări. Aceste lucruri sunt cunoscute de președintele Liviu Dragnea, de domnul Codrin Ștefănescu, nu numai de mine. Lucrurile astea le cunoaște toată lumea, nu a fost o aventura de-a mea, sunt cunoscute de toți membrii din PSD Dâmbovița. La fel cum este cunoscut de către toți membrii PSD Dâmbovița, nu spun eu , sunt afirmațiile oamenilor de acolo, că Țuțuianu a fost unul din matrorii protejați în dosarul domnului Stan. Dânsul trebuie să spună dacă e așa sau nu. Eu pun niște întrebări.

Reporter: Așa este domnule Țuțuianu?

Țuțuianu: Nu vreau să continui disputa cu domnul Rădulescu pe telefon. Ceea ce spune este o aberație, o minciună sfruntată. Continuă să persevereze în această direcție. Dosarul de care vorbește este public și îl puteți consulta. Iar domnul Rădulescu va avea cu mine un proces în care îi voi cere daune cu multe zerouri și va trebui să răspundă și penal pentru că fapta pe care o săvârșește acum este penală. Am să vă rog să îmi puneți la dispoziție inclusiv înregistrarea de astăzi.

Reporter: Dar ce s-a întâmplat domnule Țuțuianu. De ce s-a juns la acest scandal?

Țuțuianu: Habar nu am, dar e treaba dânsului. Rugămintea e să punem punct discuției pentru că nu are rost să continuăm. 

Reporte: Face parte dintr-un plan contar lui Țuțuianu, demersul dumneavoastră?

Rădulescu: Eu am crezut că lucrurile astea s-au oprit odată cu CEx. Dar Țuțuianu în stilul dânsului vechi securistic continuă să amenințe, că așa a făcut tot timpul. Întrebați oamenii din Dâmbovița și primarii ca să vedeți modul dictatorial în care Țuțuianu se comporta acolo

Reporer: Sunteți pregătit să mergeți cu probe în instanță, că înțeleg că vă cere daune cu multe zerouri?

Rădulescu: Da. Poate are nevoie de bani Nu e problemă. O să mă duc în instanță cu el, nu asta e o problemă. Nu mă sperie pe mine Țuțuianu, cum nu  speriat nici partidul cu puciul lui. 

………………………………

Textul postat pe pagina de facebook a președintelui PSD Dâmbovița (https://www.facebook.com/PaginaAdrianTutuianu/)

În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacții numeroase.
Unele dintre ele au proferat, în spațiul public, diverse acuzații, cea mai aberantă și frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presă cu apelativul “deputatul mitralieră”.

Potrivit acestui personaj, aș fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparținând Serviciului Român de Informații (SRI).

Ținând cont de gravitatea extremă a acestei acuzații, mă văd obligat să fac următoarele precizări:
1. Resping cu fermitate acuzațiile lansate în spațiul public de către acest personaj nefrecventabil, fiind în situația în care un prost aruncă o piatră și 10 înțelepți se chinuie să o scoată.

2. În prima ședință de Birou Permanent Național (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existența sau nu a unei asemenea stări de fapt (existenta unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum și prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect.
De asemenea, în prima ședință a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situație când, prin declarațiile sale, generează grave prejudicii de imagine.

3. În situația în care există dovezi care să certifice faptul că SRI-ul a instalat la sediul PSD un sistem de monitorizare/înregistrare apreciez că situația este de o gravitate maximă în ceea ce privește încălcarea legii, cei vinovați trebuind să suporte rigorile legii.

4. Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât și penal.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro