Rovana Plumb: “Trebuie să facem pași mai rapizi pentru a ne recâștiga încrederea unii în ceilalți”

Președintele PSD Dâmbovița, europarlamentarul Rovana Plumb, a participat astăzi la manifesările organizate cu prilejul zilei naționale în orașul Titu și în municipiul Târgoviște. Europarlamentarul a scris un mesaj pe pagina sa de facebook în care a îndemnat la consens și echilibru în societatea românească.

1 Decembrie este o zi de reflecție pentru fiecare român. Astăzi este cel mai bun prilej să ne amintim de cei care s-au sacrificat ca noi să trăim în libertate și să le prețuim mai mult sacrificiul. Este, totodată, momentul să ne bucurăm de reușitele noastre. Este timpul să ne amintim de toți românii care prin muncă și sacrificiu, prin inteligența lor, au pus România pe harta performanței, a descoperirilor științifice și a inovațiilor care au schimbat lumea.

1 Decembrie este ziua lui Enescu, Brâncuși, Coandă, Eliade sau Noica. Este ziua noastră a tuturor. Și poate că, din respect pentru toți acești mari români, dintr-un spirit de responsabilitate pe care națiunea noastră îl are din plin, trebuie să facem pași mai rapizi pentru a ne recâștiga încrederea unii în ceilalți, pentru a accepta că doar împreună, uniți, putem performa. Am încredere că societatea românească are suficiente resurse pentru consens și echilibru, astfel încât să promovăm interesul nostru comun ca națiune europeană.
La mulți ani, români! La mulți ani, România!” a scris Rovana Plumb. 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro