Ristorante San Marco din Centrul Vechi, reduceri substanțiale la prețurile vinurilor

Sărbătoarea de Dragobete este așteptată cu reduceri la Ristorante San Marco din Centrul Vechi al municipiului Târgoviște. Prețurile vinurilor au înregistrat o scădere substanțială, care va fi păstrată pe parcursul acestei primăveri.

Astfel, din Podgoria Sarica Niculițel, Sauvignon Blanc este acum doar 20 de lei, în timp ce Aligote, Roze sau Merlot, numai 30 de ei.

Din Podgoria Crama Ceptura, toate cele trei sortimente de vinuri sunt la 25 de lei sticla, iar pentru Podgoria Jidvei, prețurile variază între 20 și 50 de leo (Riesling, Fetească Regală – 20 de lei, Dry Muscat – 29, Nec Sauvignon Blanc, Nec Roze – 34 de lei, Tezaut Muscat Ottonel – Fetească Regală – 44 de lei și gama Misterium – 50 de lei).

Din Podgoria Cotnari puteți găsi: Grasă de Cotnari – 29 de lei și Tămâioasă Românească – 35 de lei.

Pentru cei care preferă vinurile de Recaș, prețurile încep de la 30 de lei (Castel Huniade Alb, Castel Huniade Roze și Castel Huniade Merlot – 30 de lei, Regno Recaș Sauvgnon Blanc, Regno Recaș Roze, Regno Recaș Fetească Neagră – 50 de lei, Recas Sole Chardonay Blac și Roze – 79 de lei, iar Muse Dry Roze și Muze Night Roze – 89 de lei).

Din gama Moșia de Tohani, Rezerva Sauvignon și Rezerva Roze – 39 de lei, Siel Sec și Siel Roze  – 49 de lei, iar Cuve Nicolae și Cuve Dollet  – 79 de lei.

Vinurile din Crama Purcari, aflate în oferta Ristorante San Marco sunt: Purcari Chardonay și Sauvignon – 49 de lei, Purcari Rara Neagra și Roze – 59 de lei.

Domeniul Coroanei Segarcea începe cu  Segarcea Roze – 49 de lei, Sauvignon Blanc – 60 de lei, Pinot Noir – 65 de  lei și vârful de gamă – Tămâioasa Roza – 90 de lei.

Din Crama Rătești puteți găsi la Rstorante San Marco: Fetească Albă și Roze – 22 de lei, Sauvignon Blanc,  Sauvignon Traminer  și Sauvignon Fetească Neagră – 49 de lei.

Ca o noutate, în meniul restaurantului au fost adăugate delicoase preparate vânătorești din prepeliță, iepure, rață sau cocoș de munte. O noutate o reprezintă și platoul vânătoresc.

Ristorante San Marco, în Centrul Vechi al Municipiului Târgovişte! Telefon: 0723 363 635

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro