PSD Titu reclamă activități de corupere a alegătorilor

Distribuie:

PSD Titu formulează plângere împotriva mai multor persoane, din echipa PNL Titu, pentru activități care au drept scop coruperea alegătorilor.

Dragi prieteni, primul semn clar că întâiul nostru samsar imobiliar, Traian Niculae, a înțeles că cetățenii îl vor acasă, la București, mi-a fost semnalat de către dumneavoastră. De la ora 14:00, adică foarte devreme, oamenii lui Traian sunt în stradă și încearcă să cumpere bunăvoința alegătorilor.

50 – 100 de lei nu ajung 4 ani! Dar efectele unei decizii de 50 de lei, ne afectează pe toți vreme de 4 ani! Știu că ați înțeles asta, altfel nu mi-ați mai fi trimis imaginile și informațiile. Vă mulțumesc!

Vă îndemn să continuați să o faceți!

Voi sesiza poliția pentru aspectele pe care mi le-ați relatat și voi cere că oamenii legii să fie atenți la cei de pe lista de  Consilieri locali ai PNL, câțiva angajați ai primăriei, șeful Pieței,  câteva rude ale primarului, directorul SALUB.

Astăzi, șeful PNL, Ludovic Orban, s-a aflat în campanie electorală în sudul județului, deși legea interzice acest lucru. Peștele de la cap se împute! La fel și în orașul nostru!” a anunțat președintele PSD, Vlad Oprea, pe pagina sa de facebook.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro