Primarul în funcție, Cristian Stan, și-a depus dosarul de candidatură pentru un nou mandat

Distribuie:

PSD Târgoviște a depus, astăzi, 14 august, dosarele de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște și pentru consiliul local municipal. La eveniment, echipa PSD Târgoviște a fost însoțită de președintele organizației județene, deputatul Corneliu Ștefan, candidat pentru Consiliul Județean Dâmbovița, deputații Carmen Holban, Claudia Gilia și Marian Țachianu și vicepreședintele Radu Popa.

 „Depunerea candidaturii reprezintă un eveniment deosebit, plin de emoții, emoții care sunt dublate de o mare responsabilitate. De ce? Pentru că sunt primar în funcție, iar înnoirea mandatului însemnă faptul că, prin activitatea noastră, am convins târgoviștenii. Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri pe care o prezintă un partid politic. Și nu spun lucrul acesta pentru a exagera, spun pentru că acesta este adevărul, oameni cu cariere profesionale deosebite, oameni care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează. Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem la nivelul municipiului Târgoviște, cu gândul de a începe alte proiecte, de a demara alte investiții utile pentru comunitate. În final, o să fac cea mai corectă promisiune, o să-mi iau cel mai corect angajament: promit că nu mă voi schimba. Dacă activitatea mea, dacă activitatea noastră de până acum este apreciată atunci, cu siguranță, încrederea târgoviștenilor se va vedea și la momentul votului. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc celor peste 19.200 de târgovișteni care ne-au acordat încrederea semnând listele de susținere pentru candidații la Consiliul Local, pentru candidatul la primărie, pentru candidații la Consiliul Județean și pentru președintele Consiliului Județean din partea Partidului Social Democrat. Este o mare responsabilitate, suntem conștienți de acest lucru, dar am convingerea că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor. Îi mulțumesc președintelui Corneliu Ștefan pentru faptul că este alături de noi, că ne susține, el fiind cea mai bună opțiune, o spun încă o dată, pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Sunt convins că în seara zilei de 27 septembrie vom sărbători cu toții o victorie a acestei echipe, dar mai ales o victorie a târgoviștenilor care vor continua pe acest traseu al dezvoltării, al investițiilor și al respectului față de cetățean” a precizat, după depunerea dosarelor, Cristian Stan.

Asistăm la un moment deosebit pentru comunitatea locală din municipiul reședință de județ- depunerea candidaturilor pentru funcția de primar și pentru consilieri locali din partea Partidului Social Democrat. Astăzi ne aflăm la Târgoviște de unde vom da un semnal puternic pentru toate echipele PSD din fiecare localitate, vom da un semnal puternic și pentru administrațiile locale. Așa cum a spus actualul și viitorul primar al municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, avem cea mai puternică echipă, avem cea mai determinată echipă, pentru a câștiga și în municipiul Târgoviște, dar și în județul Dâmbovița. Venim în fața dâmbovițenilor și a târgoviștenilor cu proiecte concrete, venim în fața târgoviștenilor cu lucruri concrete care s-au întâmplat în ultimul mandat al actualului primar, lucruri care nu s-au întâmplat în ultimii 30 de ani în municipiul Târgoviște. Îl felicit pe Cristi Stan și echipa de consilieri locali pentru toată activitatea pe care au avut-o în acest mandat. Urez succes tuturor colegilor mei din Partidul Social Democrat care vor candida pentru Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, vreau să-i urez succes lui Cristi Stan și, nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor târgoviștenilor și dâmbovițenilor pentru susținerea care ne-au acordat-o în toată această perioadă de precampanie. Pe 27 septembrie mergem doar la victorie, vom câștiga Primăria Municipiului Târgoviște, vom câștiga majoritate în Consiliul Local și vom câștiga președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Așa să ne ajute Dumnezeu!” a fost mesajul președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro