Neli Ion și-a anunțat candidatura pentru Primăria Târgoviște din partea PER

Distribuie:

Neli Ion președinte al ecologiștilor dâmbovițeni și-a anunțat candidatura pentru Primăria Târgoviște. Este singura femeie care se înscrie în competiția din acest an pentru cea mai înaltă funcție administrativă a municipiului.

La începutul lunii martie Neli Ion a renunțat la funcția de consilier local din partea PNL pe care o câștigase în 2016, pentru a se alătura PER.

,,Am hotărât să intru în acest proiect politic știind cu toții că este un proiect ca și un copil, acum îl creștem… să demonstrăm că se poate face politică și altfel. Vizavi de activitatea mea politică, am plecat din Partidul Național Liberal la 1 martie 2020, când mi-am dat demisia din funcția de consilier local, de consilier juridic la Senat și din membru PNL. Nu am fost niciodată la un alt partid în afară de PNL, partid care de-a lungul timpului și-a schimbat denumirea, în funcție de alianțele pe care le-a făcut. Sunt înscrisă în Partidul Democrat din 1997, partid care de-a lungul timpului și-a schimbat denumirea în PD, PD-L, PNL. Nu am plecat la ciolan, așa cum au fost comentarii pe facebook. Pentru cei care nu sunt foarte bine informați vreau să le spun că am plecat la 1 martie de la un partid, PNL, care era și este la guvernare, cu un procent, la momentul respeciv, de 40% , și am venit la un partid, Partidul Ecologist Român, care nu exista pe piața politică și avea un procent de 1%.

Cred că trebuie să ai mult curaj să pleci la un proiect și să-l dezvolți într-un timp atât de scurt și cred că ciolanul unde am venit eu… nu există și spun asta și pentru cunoscători și pentru necunoscători. După aceea, nu am plecat că nu mă băga cineva în seamă în politică. Știți foarte bine și mă cunoașteți că am avut funcții în politică. Am fost președinte la Organizația de femei, am fost președinte la Organizația PNL Târgoviște, am fost vicepreședintă în Birourile Județene ale partidului, am avut trei mandate de consilier județean, am avut un mandat de consilier local, știu administrație și știu să fac politică, spun eu. Am nevoie, pe drumul pe care am plecat, de cetățeni.

Partidul Ecologist Român nu și-a propus să facă promisiuni, nu o să fac promisiuni, să mă uit în ochii cetățeanului, să-i mint că voi face  proiecte, că voi dezvolta… nu o să  mint electoratul. Vreau transparență, vreau transparență în administrație, vreau proiecte noi, fonduri europene cu care putem să facem administrație. Voi continua proiectele pe care primăria le are deja în derulare și sunt proiecte bune pentru cetățeni. Nu voi face politică aruncând în stânga și în dreapta cu noroi, nu acesta îmi este țelul și mă știți foarte bine. Nu o să fac o politică cu scandal, dar nici nu o să tac din gură când colegii mei, candidați în diverse localități, sunt amenințați să renunțe că și pierd serviciile, că le fac dosar penal, că le închid magazinele. Nu o să tolerez așa ceva și în momentul în care voi avea concret un caz o să ies și pe presă și o să fac și plângeri penale. Trebuie să ne luptăm corect, nu cu amenințări’’ a declarat Neli Ion la lansarea candidaturii.

Partidul Ecologist Român speră ca aceste alegeri să spargă gheața pentru partidele mici, așa cum s-a întâmplat în alte state europene.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro