Posturi vacante la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • O funcție contractuală de inginer grad I – personal angajat pe durată determinată conform Ordinului nr. 113/2008, pentru care sunt necesare studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești, ramura de știință ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de licență ingineria produselor alimentare, specializarea ingineria produselor alimentare, tehnologia prelucrării produselor agricole, controlul și expertiza produselor alimentare și tehnologie și control în alimentație publică. Condiție de vechime în specialitatea studiilor de minimum patru ani.
  • O funcție contractuală de inginer grad II – personal angajat pe durată determinată conform O.G. nr. 42/2004, pentru care sunt necesare studii superioare absolvita cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești, ramura de știință ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de licență ingineria produselor alimentare, specializarea ingineria produselor alimentare, tehnologia prelucrării produselor agricole, controlul șl expertiza produselor alimentare și tehnologie și control în alimentație publică. Condiție de vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.
  • O funcție contractuală de șofer grad I – personal angajat pe durată determinată conform O.G. nr. 42/2004, pentru care sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă, respectiv studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii profesionale pentru care a promovat examenul de certificare a calificării profesionale și a dobândit acest certificat sau echivalent și vechime în funcția de șofer, necesară exercitării funcției contractuale, de minimum 3 ani. Candidații pentru funcția de șofer trebuie să posede permis de conducere pentru categoriile B, B/E, C/E și certificat de pregătire profesională a conducătorilor auto pentru transport de marfă.
  • O funcție contractuală de medic veterinar grad III – personal angajat pe durată determinată conform O.G. nr. 42/2004, pentru care sunt necesare studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară și vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.
  • O funcție contractuală de medic veterinar debutant – personal angajat pe durată determinată conform Ordinului nr. 64/2007, pentru oare sunt necesare studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară, fără condiție de vechime în specialitatea studiilor.
  • O funcție contractuală de asistent veterinar treapta profesională IA – personal angajat pe durată determinată conform Ordinului nr. 64/2007, pentru care sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă, respectiv studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii profesionale pentru care a promovat examenul de certificare a calificării profesionale și a dobândit acest certificat sau echivalent în domeniul veterinar și vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 ani și 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 august 2021, ora 17:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 25 august 2021, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmbovița, din strada I.C. Brătianu nr. 35, telefon 0372/737.818, fax 0372871067, e-mail [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro