Negocieri la ASO Cromsteel pentru încheierea unui nou contract colectiv de muncă

Sindicatul și patronatul au început negocieri privind încheierea noului Contract colectiv de muncă la nivelul ASO Cromsteel SA . Părțile au convenit sa aibă loc cinci ședințe de negociere ca în decursul a 45 de zile să fie finalizată negocierea și  înregistrat noul contract colectiv la ITM Dâmbovița.

În cadrul negocierii colective, salariații vor fi reprezentați de Biroul Executiv al Sindicatului Valahia și de liderii Sectorului Cromsteel .

“Obiectivul general al Sindicatului Valahia este să găsim soluții care sa ne ofere o viață mai buna de pe urma muncii noastre, care să ne determine să rămânem sa muncim aici, lângă familiile noastre, și sa nu mai fim nevoiți sa ne căutăm de muncă prin alte țări apusene, pentru un trai mai bun. Actualul contact colectiv de muncă a fost respectat, nu au existat litigii de muncă, salariații si-au primit la timp toate drepturile, există dialog , respect și înțelegere reciprocă…premise ale încheierii unui nou contract colectiv de muncă în condiții oneste”. a precizat Nicolae Dragodănescu, liderul Sindicatului Valahia.

În 2018, contractul  colectiv de muncă s-a încheiat dupa patru săptămâni de grevă generală și sub amenințarea acționarului că va închide societatea.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro