Mall-ul de servicii, un concept integrat de servicii publice, pe care liberalii vor să-l implementeze și la Târgoviște

Distribuie:

Mall-ul poate să fie și un loc al serviciilor publice, nu numai al brand-urilor de haine, încălțăminte sau bijuterii. Un astfel de Mall de servicii funcționează la Oradea. Conceptul este simplu, orădenii au toate serviciile într-o singură clădire modernă, cu locurile de parcare special destinate celor care merg acolo, în care spațiile nu sunt magazine, ci birouri ale tuturor serviciilor publice și de utilități. O astfel de idee vrea să implementeze, la Târgoviște, și Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște și candidatul PNL pentru primăria municipiului.

Primăria a creat un MALL de servicii, un sistem integrat unde toți orădenii pot să-și plătească absolut toate taxele sau alte cheltuieli pe care trebuie să le facă pentru utilitățile sau serviciile de care beneficiază.

Primăria a creat acest spațiu cu zeci de birouri, acolo unde clientul ia loc, pe un fotoliu elegant, comod, relaţionează cu funcţionarii într-un mod cât se poate de transparent şi de corect. Îşi plăteşte ce are de plătit. Este ajutat de un întreg sistem informatic, digitalizarea este pe primul plan în Oradea. Există și o parcare dedicată strict clienților.

Acolo nu există locuri dedicate pentru primar, viceprimar, pentru aparatul Primăriei sau angajații Primăriei.

Totul este dedicat clienților, cetățenilor orădeni” a explicat acesta.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro