Lasă curățenia de vară în seama Turbo Bio Clean! Servicii profesionale de curățenie civilă sau industrială

Distribuie:

Iata mai jos 4 tipuri de curatenie indicate vara. Cele mai indicate, dar si cautate servicii de curatenie pe timpul verii sunt cele care implica aerisirea din plin a locuintei, cum ar fi curatenia dupa constructor; curatenia care implica ulterior uscarea, cum ar fi spalarea tapiteriei, a covoarelor, mochetelor si a tapiterii auto, dar si curatarea zonelor din exterior precum terasele si gradinile in special pavelele si pardoselile aflate in exterior si sunt supuse murdariei mult mai des decat cele din interior.

Mochetele si a covoarele

Turbo BIO Clean foloseste pentru curatarea mochetelor si a covoarelor, aspiratorul cu abur de injectie/extractie care permite curatarea in profunzime a tesaturilor si igienizarea lor. Acesta are rolul de a curatat in profunzime suprafata, scoate petele dificile si puterea aburului ajuta la igienizare.

Tapiteriile si interioarelor auto

Pe langa igienizare si curatare, utilizarea sistemului de injecție – extracție sau cu abur ajuta si la uscarea rapida a tesaturilor dupa ce au fost spalate, iar uscatorul este potrivit atat pentru tesaturi casnice cat si pentru tesaturile auto  eliminand si mirosurilor neplacute din tesaturi.

Terasele si gradinile

La fel de cautată în timpul verii este și curățarea terselor în special a pardoselii, zona exterioară fiind mult mai expusă la murdărie. Printre aparatele profesionale de curațenie folosite în acest sens, se numără monodiscul  care are rolul de a curăța în profunzime atât suprafețele, cât și rosturile.

Curatenia dupa constructor

Vara este sezonul renovari locuintelor sau mutarilor la casa noua. Tocmai de aceea venim in intampinarea clientilor cu serviciul de curatenie dupa constructor, care include printre altele si: indepartarea resturilor de vopsea, var și ciment de pe tocuri, ferestre, usi, calorifere, indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame, tratarea suprafetelor din lemn, sticlă, aluminiu, inox, curatarea corpurilor de iluminat, a prizelor si intrerupatoarelor. Curatenia dupa constructor necesita o atentie sportita, tocmai de aceea o echipa profesionista executa operatiunile de curatenie dupa constructor cu utilajele si solutiile de curatare potrivite si elimina acest risc al imbolnavirii.

Turbo BIO Clean, servicii profesionale de curatenie

Turbo BIO Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale de curatenie, cu aparatura de ultima generatie. Printre serviciile oferite de Turbo BIO Clean mai amintim și: curatenie generala, curațenie de intreținere si curatenie dupa evenimente, care pana acum era si ea la mare cautare, insa momentan contextual nu permite organizarea de evenimente. Turbo BIO Clean oferă servicii profesionale de curățenie în Argeș, București, Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Brasov.

Contact

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro