Ionuț Săvoiu (PSD): Nu acceptam ca modelul de președinte Băsescu să fie continuat de Iohannis

Distribuie:

Deputatul de Titu, Ionuț Săvoiu, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, are un program strâns de campanie electorală, fiind singurul deputat PSD care are toți primarii colegiului, colegi de partid. Săvoiu a optat pentru o campanie door to door, similară celei din alegerile locale. Deputatul le-a transmis locuitorilor din sudul  județului că PSD dorește ca modelul de președinte Trian Băsescu să nu fie continuat. Social democrații au chiar în fața partidului un AMR, de pe care scad în fiecare săptămână perioada pe care Băsescu o mai are până la finalul mandatului. În opinia deputatului de Titu, Klaus Johanis este continuatorul modelului Băsescu: “Peste o lună ia sfârșit mandatul unui președinte care i-a înșelat pe români, care i-a mințit făra scrupule, care a dobândit terenuri și case în valoare de milioane de euro în timp ce romanii strângeau cureaua. Nu acceptăm ca acest model de președinte să fie continuat de Klaus Iohannis, o persoană care nu are tăria de caracter să fie sincer cu românii si să ne spună, o dată și pentru totdeauna, care este proveniența banilor cu care a achiziționat 6 case” . a spus Săvoiu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Ionuț Săvoiu (PSD): Nu acceptam ca modelul de președinte Băsescu să fie continuat de Iohannis

 • 15 decembrie 2014 at 17:33
  Permalink

  PSD-ul a strans cumva cureaua ,asta ne transmite dl deputat?? Sigur?? Cumva s-au dat la o parte ca sa castige cei saraci,cei cinstiti si ei doar au ajutat?? Urmeaza rasete si aplauze generale.Nu domnilor deputati ,drumul ales de dvs duce tara intr-o prapastie,o sa ajunga o ruina,noi nu stim ce este mai rau:modelul Basescu,modelul Iliescu,modelul Nastase,modelul Ponta.Cred ca am spus tot si mai cred ca trebuie sa plecati,cu totii,cu PSD,cu PNL,absolut toti ati dovedit ca vreti doar sa furati si atat.

  Reply
 • 19 octombrie 2014 at 8:18
  Permalink

  bine zis, voi, Famiglia asta, urmaţi modelul guzganului rozaliu pînă ce DNA va destructura GIO-PSD după care trageţi apa şi stingeţi lumina! 🙁
  iar voi, alegători, ţineţi minte trei cuvinte: “STOP ELECTING IDIOTS!” 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro