După ce a vrut să decoperteze Brătianu, Cristian Stan nu mai e responsabil pe proiecte europene

Viceprimarul PSD, Cristian Stan nu mai are delegare de responsabilitate pe proiectele europene desfășurate la nivelul municipiului Târgoviște. Delegarea fusese făcută de primarul interimar Ciprian Prisăcaru pe 25 septembrie și a fost anulată de inițiator în 15 octombrie. Nu e foarte clar nici motivul pentru care Stan a primit această responsabilitate, care aparține de drept primarului și nici care sunt exact motivele pentru care i-a fost anulată.

Cu siguranță, însă, printre lucrurile care au contat se numără și următoareale două declarații, una a președintelui CJD Adrian Țuțuianu și una a viceprimarului Cristian Stan.

Adrian Țuțuianu  – 30 septembrie 2014 – “Mă întreb dacă nu ar fi mai bine ca domnul Ciprian Prisăcaru să treacă pe locul 2 și primar interimar să fie Cristian Stan. Sau eventual, poate domnul Prisăcaru, fiind ocupat cu baschetul, cu arbitrajul și cu alte lucruri, n-ar fi mai bine să se ocupe de aceste lucruri și să lase primăria municipiului Târgoviște.”  

Cristian Stan  – 5 octombrie –  ”De la sensul giratoriul cu Petru de la Afumați către Petru Cercel, din punctul meu de vedere, acolo lucrările, și nu o să mă feresc de cuvinte, au fost făcute prost. Dacă soluția care va fi dată de dirigintele de șantier va fi de refacerea  lucrării, se va reface lucrarea. Asta înseamnă că se va scoate din nou stratul de uzură și tot procesul.”  

În orice caz, lucrurile sunt mai complicate decât par, iar la nivelul municipiului există numeroase zvonuri cu privire la desfășurarea proiectelor europene. Gazeta Dâmboviței cercetează în acest moment unele din aceste zvonuri.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “După ce a vrut să decoperteze Brătianu, Cristian Stan nu mai e responsabil pe proiecte europene

  • 19 octombrie 2014 at 0:10
    Permalink

    Stan Cristian a vrut sa fie la proiecte numai ca sa taie panglici.
    Cand a vazut ca e de munca, a dat bir cu fugitii.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro