Interviurile Gazetei: Andrei Șerban se anunță o speranță a fotbalului târgoviștean, fiind în continuă ascendență!

Am stat de vorbă cu “puștiul-minune” al Chindiei, Șerban Andrei Dragoș, tânărul de 18 ani, născut în Târgoviște! A cochetat cu sportul de la o vârstă foarte fragedă, practicând baschet și tenis încă de la 3 ani! Pentru o perioadă scurtă de timp a făcut și înot, urmând ca la vârsta de 7 ani să se apuce de fotbal și să se concentreze doar pe acest sport! Andrei se află într-o formă foarte bună, punând serios umărul la îndeplinirea obiectivului Chindiei, chiar dacă este unul din tinerii echipei!

R: Salut Andrei, în primul rând felicitări pentru forma ta și pregătirea serioasă. Spune-ne, te rog, la ce echipe ai evoluat până acum?

AȘ: Salut! Am început la CSȘ Târgoviște, am stat 4 ani de zile, apoi m-am transferat la Petrolul Ploiești. După 2 ani petrecuți acolo, am fost la Concordia Chiajna timp de un an, după care m-am întors la Petrolul Ploiești pentru încă un an. După ce am făcut naveta la Ploiești și la Chiajna, am considerat împreună cu ai mei că e mai bine să rămân acasă, să fac fotbal la Chindia, îmi era mult mai ușor din toate punctele de vedere, cunoscând mulți băieți pe care i-am avut colegi la început, la CSȘ Târgoviște. După 2 ani petrecuți la juniori, mi s-a oferit șansa de a mă antrena cu prima echipă, și cu ajutorul lui Dumnezeu am rămas în lotul acesteia.

R: Cine a fost “învățătorul” tău în acest episod al vieții tale?

AȘ: Toți antrenorii pe care i-am avut până în momentul de față m-au ajutat foarte mult, de la fiecare învățând câte ceva. Domnul Nicolae Croitoru m-a ajutat foarte mult, oferindu-mi șansa de a mă antrena cu echipa mare. Domnul Viorel Moldovan, care mi-a oferit încredere, m-a ajutat enorm de mult bazându-se pe mine, sper că nu l-am dezamăgit și sper să nu o fac nici pe viitor!

R: Cum e să te împarți și la liceu și la fotbal?

AȘ: În momentul de față sunt cu pregătirile. Sunt în clasa a 12-a și am examenul de bacalaureat la vară. Încerc să mă pregătesc temeinic pe ambele planuri.

Obiectivul meu este să-mi ajut cât pot de mult echipa! Când se apelează la mine, să dau tot ce am mai bun. Sper să promovăm și să facem fericit un oraș întreg! Sunt sigur că putem face o figură frumoasă și în Liga 1, eu spun că merităm să ajungem acolo! Apoi, totul va veni de la sine, trebuie să muncesc în continuare și rezultatele vor veni cu siguranță. Visul meu este să ajung cât mai sus, la o echipă de top din Europa!

R: Ai fost convocat și la loturile naționale, dă-ne detalii!

AȘ: Da, am fost convocat la echipa națională U19 pentru dubla cu Grecia. Am fost utilizat câte o repriză în ambele meciuri. Eu zic că am făcut o figură frumoasă, atât la antrenamente cât și la meciurile disputate. Sper să mai fiu convocat, e visul oricărui fotbalist să joace pentru echipa națională.

R: Care consideri că e cel mai frumos gol al tău?

AȘ: Presupun că cel cu Aerostar Bacău. A fost golul decisiv care ne-a adus victoria. (zâmbește)

R: Cum e să joci la acest nivel, la vârsta de 18 ani?

AȘ: La început mi-a fost greu, adversarii fiind mai mari, mai puternici, dar cu ajutorul colegilor și al antrenorilor, am reușit să mă adaptez și să înțeleg ce am de făcut. Au fost alături de mine mereu și le mulțumesc pentru asta!

R: Crezi că va promova Chindia?

AȘ: Cu siguranță!

R: Care crezi că e cel mai frumos moment din cariera ta fotbalistică?

AȘ: Am avut multe momente frumoase, mai ales cele de la Chindia! Debutul…primul meu meci cu o echipă de liga 1 în Cupa României, Astra Giurgiu…golul decisiv din meciul cu Bacău…dar cu siguranță cel mai frumos moment o să fie la finalul sezonului, când o să promovăm!

R: Transmite un gând bun celor care te susțin, care îți sunt aproape.

AȘ: Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și care mă susțin, indiferent de situație. Sper să nu-i dezamăgesc. Le doresc numai bine!

A consemnat Bogdan Marius Gheorghe

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro