GĂEȘTI: Dotări pentru spital, reabilitări ale școlilor, locuințe pentru tineri, printre proiectele de viitor  propuse de Gheorghe Grigore

Distribuie:

Primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, candidat PNL pentru un nou mandat, propune locuitorilor orașului o listă de investiții viitoare din care nu lipsesc proiecte de infrastructură rutieră, sanitară, educațională.

Vreau să le transmit locuitorilor orașului Găești, toate gândurile mele bune şi credinţa că doar împreună putem construi lucruri bine făcute şi trainice. Mulțumesc colegilor consilieri ai PNL Găești.” a spus Gheorghe Grigore.

Echipa de consilieri PNL Găești este formată din: Gheorghe Grigore, Dumitrescu Constantin- Gabriel, Enescu Marius- Cristian, Badea Ionuț-Irinel, Dincă Ioana, Stan Eugeniu, Lazar-Contes Marian, Dragotă-Zamfir Ana-Maria, Șchiopu Ștefan-Daniel, Plavie Marian-Alexandru, Zamfir Petru-Gheorghe, Vișoiu Carmen, Marin Cristian-Nicolae, Constantin Anda-Elena, Dobre Pompilia, Ioniță Iuliana-Nicoleta, Stanciu Adina-Florica, Dumitrescu Mariana, Sorescu Constantin-Dănuț, Mara George, Guță Mariana, Ion Gheorghe.

Iată listă de proiecte pe care Gheorghe Grigore le propune pentru viitor:

Centura Ocolitoare a Orașului Găești, care face parte din drumul expres Ploiești – Găești. S-a ținut licitația pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectare Tehnică.

Reparație capitală a pasarelei peste calea ferată, investiție în volare de 9,1 milioane de lei, proiect derulat  de CNAIR. Lucrarea  a început ieri, 24 septembrie.

Atragerea de investitori prin punerea la dispoziție a două terenuri cu toate utilitățile, unul în suprafață de 22.000 mp, zona CIA și unul de 10.000 mp situat în strada Armatei.

Reabilitare și dotare corp clădire Spital Orășenesc Găești, proiect finanțat de CNI.

Construire Centru de Imagistică la Spitalul Orășenesc Găești. Acesta va fi dotat cu: Computer Tomograf, RMN, Camera Hiperbarică de oxigen.

Înlocuire Centrală termică Spital.

Extindere și modernizare Școala Gimnazială Șerban Cioculescu, proiect în valoare de 15,9 milioane lei (fonduri europene).

Reabilitare termică și modernizare Liceul Tehnologic Iordache Golescu, proiect finanțat de Administrația Fondului de Mediu.

Reabilitare termică și modernizare  Școlii nr.1 , proiect finanțat de Administrația Fondului de Mediu.

Construirea a două blocuri de locuințe pentru tineri, tip ANL cu câte 12 apartamente fiecare. Proiectul are o valoare de 7,5 milioane de lei și este finanțat de Agenția Națională pentru Locuințe.

Construirea a două blocuri de locuințe  specialiștii în sănătate cu câte 12 apartamente fiecare. Proiectul are o valoare de 7,3 milioane de lei și este finanțat de Agenția Națională pentru Locuințe.

Modernizarea Stadionului Tineretului. Acesta va fi dotat cu nocturnă, tribuna cu capacitate de 4000 de locuri, acoperite, cu vestiare sub tribună, pistă cu tartan pentru atletism și sistem de irigare în gazon. Acest proiect este aprobat și finanțat de CNI având o valoare de 8 milioane de lei.

Reînființarea echipei de fotbal.

Construirea unei Piețe moderne pe locul actualei piețe. Proiect finanțat de CNI în valoare de 7,5 milioane de lei.

Monitorizarea video a întregului oraș lucrare deja începută.

Construirea unei baze sportive pentru Clubul Copiilor, în Complexul sportiv Găești. Acest teren multifuncțional va fi folosit pentru tenis de câmp, baschet, handbal și volei. Va fi dotat cu vestiare și nocturnă, valoarea investiției fiind de 1,36 milioane de lei. Acest proiect este finanțat de CNI și se află în faza de licitație.

Construirea de trotuare pe străzile Avram Iancu, Gheorghe Nicolaescu, Eroilor, Aurel Vlaicu, Profesor Stancu, Rovine, Plevnei, Griviței, Călugăreni. Lucrări în desfășurare.

Introducere rețea de gaze pe străzile: Fundătura Alexandrescu, Abatorului, Călugăreni, Salcâmilor, Fundătura Peco.

Continuarea reabilitării termice a blocurilor.

Amenajarea unui Patinoar, în parcul central, în lunile decembrie și ianuarie a fiecăruia an.

Extinderea DN 7 pe 4 benzi întrecere de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, cu semafoare suspendate. Această inițiativă va fi finanțată de CNAIR și va conduce la fluidizarea traficului.

Introducerea rețelei de canalizare în cartierul Arsuri. Proiect finanțat CNI.

Cadastrarea gratuită a terenurilor agricole extravilane. Contratul este semnat și finanțat prin Ministerului Agriculturii.

……………………………..

 

Material la comanda PNL Dâmbovița. Mandatar financiar coordonator: 21200012

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro