Fii președintele lor, Marius Caravețeanu! Demisiile se dau după lupte electorale, nu înaintea lor!

O zbatere ușor comică a tulburat, astăzi, liniștea liberalilor dâmbovițeni după ședința BPJ în care Marius Caravețeanu, președintele PNL Dâmbovița, l-a mitraliat din vorbe pe Gabriel Grozavu, mai nou în postura de distrugător al organizației. Deși nu am fost la ședință, ne putem închipui figura absentă a lui Grozavu, aceeași pe care acesta o afișa la confruntările cu Adrian Țuțuianu, când liderul fostului USL local îi reproșa, în stilul caracteristic, anumite lucruri, iar Grozavu părea că nici nu e de față.

Una peste alta, Caravețeanu amenință PNL cu demisia.  Parafrazându-l pe Eminescu, am spune: „Cum când lumea mi-e deschisă, a privi gândeşti că pot / Ca întreg Aliotmanul să se-mpiedice de-un ciot?” Adică se împiedică Caravețeanu,  tocmai de Grozavu?  Își ia președintele jucăriile și consilierii și se retrage în câmpie, la Răcari?  Sau așteaptă să fie rugat să rămână?

Dacă rugăciunile și fumul ofrandelor partidului nu mai ajung la Răcari, încercăm și noi:  Fii președintele lor, Marius Caravețeanu! Demisiile se dau după lupte electorale, nu înaintea lor!


 

 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic