Festivalul Toamnei, de mâine în Piața Tricolorului! Vor susține recitaluri: Maria Cârneci, Nicu Paleru și Simona Dinescu

Festivalul Toamnei va reuni în perioada 8 – 11 noiembrie, în Piața Tricolorului din Târgoviște, producători și fermieri locali, dar și artiști care vor susține recitaluri pentru publicul larg. Târgoviștenii vor putea să-și facă provizii de iarnă direct de la cei care produc legume și fructe, dar se pot bucura și de aromele toamnei. În Piața Tricolorului vor găsi preparate tradiționale în corturile special amenajate. Bucătarii vor încinge grătarele și ceaunele și vor găti sarmale, fasole, guylas, frigănele, pastramă, dar și mult așteptatul bulz, unul din cele mai apreciate preparate tradiționale.  Nu vor lipsi nici dulciurile de casă, dar nici cunoscutul colac secuiesc. Printre participanții la Festival se va număra și Cătălin, un artist care sculptează cu drujba și care va face demonstrații în Piață.

Aromele bucătăriei tradiționale și produsele care vor umple tarabele, vor fi “acompaniate” de artiști: Ansamblul “Codrulețul” Găești, Crenguța Ioniță (8 noiembrie, ora 16:00), Ansamblul folcloric “Flori Dâmbovițene”, Ansamblul folcloric “Bosilce” al comunității de bulgari, Ansamblul folcloric “Junii Valahi”, Maria Cârneci (9 noiembrie, ora 15:00), Ansamblul folcloric” Zestrea”, Orchestra populară “Chindia”, Nicu Paleru și taraful(10 noiembrie, ora 15:00), Orchestra populară “Chindia”, Simona Dinescu (11 noiembrie, ora 15:00).


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro