Familia Marin câștigă noi medalii la Mondiale, în Italia!

Târgoviștenii au participat și anul acesta la “Unified World Championships”, campionatul mondial unde se unesc toate sporturile de contact, disputat la Carrara, în Italia! Fără îndoială, acest campionat este cel mai mare, unic și legendar în istoria artelor marțiale și a sporturilor de contact!

Marin George Mihai a fost medaliat cu bronz la MMA Seniori, categoria 75 kg. Marin Ovidiu David – argint la MMA Full și MMA Light Juniori 70 kg. Marin Alexandru Gabriel a câștigat 3 medalii! Aur la MMA, aur la Kick Light și bronz la K1 Light. Acești sportivi și-au luat astfel o opțiune serioasă de a fi declarați sportivii anului în Dâmbovița, alături de tatăl lor, care poate fi considerat antrenorul anului!

Acest campionat, care a avut prima ediție în 2013, în care erau angrenați sportivi din 6 federații, a ajuns acum, la a 5-a ediție, la peste 28 de federații! Peste 5000 de sportivi, din 107 țări, se luptă pentru supremație în această mega competiție!

Emoții, prietenii, pregătire intensă, stări speciale, toate aceste ingrediente duc la momente de neuitat, în care ieși învingător indiferent dacă vei urca pe podium sau nu! Marius Mihai Marin a creat campioni, prin mii de ore de muncă! Cele 6 medalii câștigate la un singur campionat, de asemenea anvergură, sunt un record și aduc onoare Târgoviștei și României! Respect!

Bogdan Marius Gheorghe


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro