Euroalegeri 2019: Țuțuianu nu a prins lista de Bruxelles. Declarații contradictorii la câteva zile distanță

Adrian Țuțuianu nu este pe lista de candidați a ProRomânia pentru Parlamentul European, deși a anunțat că se va regăsi printre candidați, pe 22 martie, într-o declarație pentru un portal online, preluată de pagina de facebook a organizației ProRomânia Dâmbovița. Acesta spunea că se vor regăsi toți parlamentarii partidului, dar ca nu vor pleca toti la Parlamentul European

Toți deputații și senatorii ProRomânia vor fi pe listă, pentru că fiecare are în județele de unde vine un electorat propriu care este atașat. De asemenea, mulți dintre noi suntem și personalități publice, cu o mai mare sau mai mică anvergură la nivel național.

Și eu voi fi pe această listă, repet, nu plec nici eu la Bruxelles. Va fi și Mihai Tudose și Daniel Constantin, dar nu înseamnă că plecăm. Vom decide care sunt cei 3, 4 care ar putea să fie eligibili pentru că noi ne-am propus un scor care să înceapă cu două cifre și să fie de cel puțin 10%”. declara Adrian Țuțuianu.

La câteva zile, senatorul a revenit asupra declarației, după ce numele său nu a mai apărut pe listă: “Am decis ca toți senatorii și deputații să rămână aici și să continue lupta politică în Parlamentul României. Este motivul pentru care cei mai mulți dintre noi nu ne regăsim pe această listă, oferind, în schimb, șansa unor tineri din organizațiile PRO ROMÂNIA din țară să iasă în primele rânduri. Este, dacă vreți, și o subliniere a faptului că partidul nostru are, deja, închegată o resursă umană pregătită pentru astfel de bătălii.” a explicat acesta, de data aceasta pe pagina sa de facebook.

Totuși afirmația privind decizia ca “toți senatorii și deputații să rămână aici” este falsă. Pe primele trei locuri se află doi deputați: Victor Ponta și Mihai Tudose, ale căror nume au fost vechiculate de la început. În primele 10 poziții se regăsește și deputatul Gabriela Podașcă.

 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro