Duminică, la 2 ani de Real Food SHERIFF, toate meniurile mari sunt la jumătate de preț!

  Real Food SHERIFF sărbătorește 2 ani cu reduceri și suprize pentru clienți. Duminică, 10 februarie, în intervalul orar 8:00 – 24:00, toate meniurile mari  sunt la jumătate de preț. Clienții sunt așteptați și cu multe alte surprize.

   “Pe 10 februarie 2017, am început împreună o aventură: noi din postura de antreprenori ambițioși, dornici să oferim un mediu plăcut pentru municipiul Târgoviște, în care să vă servim cele mai gustoase produse de tip fast-food din zonă, iar voi, clienții noștri deveniți între timp chiar prieteni, descoperind conceptul RealFood. Am crescut încet, dar sigur, iar cu ocazia împlinirii primilor DOI ANI DE ACTIVITATE, dorim să vă mulțumim pentru prietenie cu o zi întreagă de reduceri.” au transmis reprezentanții Real Food SHERIFF .

   Real Food SHERIFF, situat pe Aleea Sinaia, vizavi de Campusul Universității Valahia, este deschis non stop. Așa că la orice oră ai chef de ceva bun, Real Food SHERIFF este soluția. Pentru livrări la domiciliu – telefon 0770 22 47 81 (între orele 9:00 – 23:00). Detalii despre Real Food SHERIFF și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pg/realfoodsheriff/


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro