Dilemă sindicală: ,,Suntem iarăşi puşi în situaţia să alegem dintre două rele”

Dezamăgit de actuala guvernare liberală, dar şi de fosta guvernare social democrată, pe motiv că nu au făcut mai nimic pentru salariaţii din mediul privat, pe care i-au lăsat practic în bătaia vântului, preşedintele Sindicatului ,,Valahia” Târgovişte, Nicolae Dragodănescu ne-a declarat că se află într-o mare dificultate când va fi pus, la următoarele alegeri, să aleagă dintre două rele…

 ,,Am o părere foarte proastă despre actuala guvernare şi considerăm că suntem iarăşi puşi în situaţia, la următoarele alegeri, să alegem dintre două rele… şi parcă nu este sănătos. Ar trebui să găsim soluţii să alegem ceva bun… din ceea ce avem, nu dintre două rele”, a declarat Nicolae Dragodănescu, preşedintele Sindicatului ,,Valahia” Târgovişte.

Resemnat de ceea ce va urma, liderul de sindicat târgoviştean  consideră că ambele partide politice, care se tot rotesc pe la conducerea ţării… au pus o mare cruce pe legea dialogului social, pentru că nici unii, nici alţi nu au vrut să audă de ea.

,,Da, au pus cruce PSD –işti, au pus-o înaintea âstora de acum. Îi critic pe âştia, când şi ceilalţi au făcut la fel, iar Ponta a mai avut şi nesimţirea să vină, la un moment dat, într-o emisiune să spună ,,da, domne, am promis şi noi, am greşit”. Şi acum avem probleme cu forţa de muncă… ce pleacă în afară! Pâi, nesimţiţilor, uitaţi-vă de ce ne pleacă oamenii?  Pentru că aţi pus şi taxele în cârca angajatului acum şi dacă îi dai 100 de lei brut la om, el mai câştigă 50 de lei, pentru că atât îi mai rămâne în mână. Şi dacă i-ai modificat salariul de la 2080 de lei la 2230 de lei, nu l-ai îmbogăţit pe sărac, adică âla tot în sărăcie rămâne…  este o sărăcie aproape cu 90 de lei mai bună, ca să zic aşa! Deci avem o problemă şi, din nefericire, nimeni nu se apleacă pe social, iar partea asta de conducere care este extrem de liberală va fi în opoziţie totală cu socialul şi cu sindicatele… Dar măcar ei  sunt de sorginte liberală…  şi declarativ… şi doctrinar ei  apară interesele capitalului. Problema este că  aveam noi probleme când era stânga la putere,  cu care ne-am pupat pe bot, crezând că o să ne fie bine. Ne-a fost pe dracu bine, nu ne-a fost bine nici cu âştia…”, a comentat preşedintele Sindicatului ,,Valahia” Târgovişte, Nicolae Dragodănescu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro