Deputatul Daniel Blaga, aprecieri la adresa Andreei Moldovan: “Nu ne permitem să pierdem astfel de oameni”

Deputatul USR PLUS de Dâmbovița a transmis un mesaj de apreciere la dresa fostului secretar de stat, Andreea Moldovan, demisă în același timp cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Astăzi, Moldovan s-a întors la Spitalul din Brașov, unde a fost primită cu flori de către un grup de tineri.

Principala calitate a oamenilor buni e că nu renunță la a fi ei înșiși, la greu. Oamenii buni știu că altruismul primează și mai știu ceva, atât de important în această perioadă: că la ură nu se răspunde cu ură.

Andreea Moldovan e un astfel de om. Chiar dacă nu am avut privilegiul de a o cunoaște prea bine, ne-am întâlnit la Târgoviște, acolo unde, alături de Vlad Voiculescu, au venit nu doar să se asigure că lucrurile sunt ok la Spitalul Județean ci să afle cum pot să ajute. Fără camere de luat vederi, fără televiziuni, fără vreun scenariu. Profesioniști reali care știau și știu că ține de ei să pună umărul la acea schimbare pe care societatea o cere și de care are atâta nevoie.

Linșajul mediatic la care a fost Andreea supusă e pur și simplu sinistru. Personaje fără merite, gata să o pună la zid pentru 5 minute de faimă, așa aș putea să-mi explic ceea ce s-a întâmplat ieri, la ieșirea ei din Ministerul Sănătății. Nu am să reproduc derapajele, nu fac cinste absolut nimănui. Fac doar rău. Am să spun doar două lucruri. Unu, m-am bucurat enorm să văd că Andreea a fost primită astăzi cu flori, la reîntoarcerea la Spitalul din Brașov. Comunități întregi pot beneficia în continuare de expertiza ei iar acest lucru e esențial, gestul de bunătate arătându-i, sper, că omenia nu a dispărut complet, aici.

Și doi… nu ne permitem să pierdem astfel de oameni. Dacă nu vom avea însă grijă de ei, dacă nu le vom arăta măcar minimul de respect, pentru profesionalismul și compasiunea lor, riscăm să ne trezim fără ei. Pentru că oamenii aceștia, deși nu renunța la a fi ei înșiși, pot alege să fie în altă parte, acolo unde sunt apreciați la adevărata lor valoare. Să-i prețuim astfel, acum, până nu e prea târziu. Andreea, îți mulțumesc. Nu ești singură, să știi.” a precizat Blaga.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro