Dâmbovița sub Țuțuianu: ”Când eram eu la Consiliul Județean lumea mergea cu bilet de voie la baie”

FOTO: Episod de la o întâlnire a “șerifului” cu presa locală

Suntem în anul 2019, la 30 de ani de la Revoluție, România este de mai bine de 10 ani membră a Uniunii Europene și totuși…

Adrian Țuțuianu ( ProRomânia, filiala Dâmbovița) a ținut o conferință de presă în care ne-a amintit tuturor cât de dictatorial se purta. După ce a deplâns soarta județului pe care el l-a condus mulți ani cu mână de fier, Țuțuianu și-a amintit că pe vremea când se afla el Consiliul Județean ”lumea mergea cu bilet de voie la baie”.

Poate părea o glumă dar lucrurile sunt grave, ele arată modul în care un om poate controla o instituție, un oraș sau un județ după bunul plac, fără frica de consecințe.

Supranumit ”Șeriful”, Tuțuianu a condus Consiliul Județean Dâmbovița în perioada 2012-2016. A reușit să se cațere pe valul USL în 2012 și să obțină funcția președinte al CJ Dâmbovița, iar din acel moment județul a fost la comada sa. El controla tot și fiecare aspect al vieții din Dâmbovița îi era raportat.

Acum, dat afară din PSD pe ușa din dos, Țuțuianu vrea să ajungă din nou pe cai mari și promite cum ProRomânia o să aducă lapte și miere la Dâmbovița. Oare ce l-a oprit în perioada în care conducea județul? Poate nu avea bilet de voie, așa cum le ďădea el angajaților de la Consiliul Județean.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro