DÂMBOVIŢA: Sindicaliştii au protestat cu umbrele deschise, simbol al protecţie de care au nevoie

CNS Cartel Alfa a organizat, astăzi, o acţiune de protest, în  fata COS Tărgovişte. Participanţii au protestat prin deschiderea umbrelelor timp de 15 minute, ca simbol al protecţie de care are nevoie.

Recent salariaţii COS Târgovişte prezenţi la adunarea generală din 20 ianuarie 2017, desfăşurată la Casa Sindicatelor au punctat pe lista de solicitari:

  1. Vor sa fie uniti intr-o singura structura sindicala reprezentativa si vor sa fie reprezentati numai de oameni in care au incredere;
  2. Vor un sindicat care sa fie al lor, fara ingradiri statutare care sa le limiteze dreptul de asociere sau retragere;
  3. Vor protectia si ajutorul Confederatiei Nationale Cartel Alf , vor sa participle la actiunile organizate pentru sustinerea intereselor lor si cer reprezentantilor celor doua sindicate existente, sa participle alaturi de ei la protestul organizat de CNS Cartel ALFA in data de joi 26 ianuarie 2017, care va avea loc pe spatiul public din fata COS Targoviste, intre orele 15,00 – 15,30;
  4. Vor sprijinul CNS Cartel ALFA impotriva abuzurilor exercitate impotriva lor, impotriva imixtiunilor sindicale precum si garantia ca-si pot exercita liber si neingradit atat dreptul sindical de asociere cat si dreptul de retragere .
  5. Cer tuturor colegilor care nu au fost prezenti la adunarea generala sa nu participle la mascarada organizata pentru ,, desemna reareprezentantilor salariatilor ” , care sa negocieze Contractul Colectiv de Munca.

Luni, 30 ianuarie, a fost convocată din nou Adunarea Generală, în care se doreşte unificarea celor două sindicate din cadrul COS şi alegerea unei singure conduceri, din alte persoane decât cele care au ocupat funcţii până în prezent.

 

IMG-20170126-WA0015 IMG-20170126-WA0013

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro