DÂMBOVIȚA: Profesor pensionar mort în incendiul care i-a cuprins casa


Un consilier local, Marinescu Nicolae, a murit într-un incediu, azi noapte în jurul orelor 01.30. Locuința acestuia a fost mistuită de flăcări până la sosirea pompierilor la fața locului.

Marinescu Nicolae avea 76 de ani și era consilier local din partea Partidului Socialist Român, fiind consilier la al treilea mandat, acesta până la pensionare activând ca și profesor de limba și literatură română la Școala Gimnazială Șelaru.

Bărbatul locuia singur, iar până la această oră nu sunt cunoscute date suplimentare despre ceea ce a declanșat incediul și de ce bărbatul nu s-a putut salva.

Conform ISU Dâmbovița, incendiul a izbucnit în jurul orei 02:10, când pompierii de la Garda de Intervenție Vișina au fost alertați. Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă (două de la Garda Vișina și una de la Detașamentul Găești), la fața locului deplasându-se și un echipaj de ambulanță SMURD (de la Garda Vișina).

Din nefericire, pompierii au găsit în holul locuinței o victimă (bărbat în vărstă de 75 ani) decedată (carbonizată). Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum deteriorat.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.60mp, piese de mobilier, materiale textile, elemente de tâmplărie, obiecte de uz gospodăresc și aparatură electrocasnică din interiorul locuinței.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro