DÂMBOVIȚA: 47 de autocare, 37 de microbuze și peste 2000 de autoturisme vor transporta oamenii la miting

imagine arhivă – miting PSD Dâmbovița pentru susținerea Guvernului Grindeanu

PSD Dâmbovița a anunțat că mobilizarea este excelentă pentru mitingul de sâmbătă, 9 iunie, din capitală. “Numărul de persoane este mai mare decât cel pe care l-am estimat inițial. Exisă o dorință de participare foarte bună și vreau să spun că oamenii au pus la dispoziția partidului mașinile personale a declarat președintele organizației dâmbovițene“, Adrian Țuțuianu.

De la Dâmbovița vor pleca spre București, conform partidului: 47 de autocare, 37 de microbuze și peste 2000 de autoturisme, adică peste 13. 500 de persoane. Plecarea va fi între orele 15:00 – 16:00 din fiecare localitate separat.

Conform directivelor de la centru, toți participanții trebuie să se îmbrace în alb. Există recomandarea ca ei să aibă lanterne sau telefoane cu lanternă, intenția organizatorilor fiind de a crea un efect de lumină similar mișcărilor rezist. Asta doar dacă mitingul se va prelungi până la lăsarea întunericului.  De asemenea, pentru că se va intona imnul, există și recomandarea ca participații să aibă textul asupra lor.

Valeriana

PNL Alde PSDGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “DÂMBOVIȚA: 47 de autocare, 37 de microbuze și peste 2000 de autoturisme vor transporta oamenii la miting

 • 9 iunie 2018 at 8:39
  Permalink

  ACEST POPOR NU MAI ARE CREIER , FIINDCA DE 30 ANI A FOST FURAT IN COMUN DE TOETE PARTIDELE SI ACUM VOM RAMANE SI FARA TARA , !!!

  Reply
 • 8 iunie 2018 at 18:25
  Permalink

  DA.DA dar cine crede ca 47 autobuze si 37 microbuze sunt puse la dispoitie de oameni simpli, nu va mai saturati de minciuni si exagerari.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro