Cristian Stan, răspunde invitației pe stadion: “O dezbatere nu poate avea loc într-un șantier deschis. Ar fi ilegal”

Distribuie:

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat, a răspuns invitației a dezbatere lansată de contracandidatul liberal, Aurelian Cotinescu, liderul PNL Târgoviște. Stan a declarat că acceptă dezbaterea, dar nu pe șantierul stadionului Eugen Popescu, aceasta fiind locația propusă de liberali.

Am crezut că răspund unei propuneri serioase, nu unei miștocăreli ieftine

Candidatul PNL și circul din jurul lui au crezut că mă sperie cacealmaua pe care au lansat-o cu dezbaterea electorală. Or fi crezut, în capul lor, că voi refuza și au motiv să facă puțină gălăgie. Ghinion!

Am acceptat și le-am spus că aștept detaliile. Atunci, au dus subiectul în derizoriu. Drept pentru care le spun și acum că sunt niște impostori, niște neserioși care-i tratează pe târgovișteni cu dispreț și superioritate. O dezbatere nu poate avea loc într-un șantier deschis, pentru că ar fi ilegal, contrar normelor de protecție a muncii, etc. Dar pentru PNL nu e deranjant să fii în ilegalitate.

Eu nu-mi permit asta. Eu nu-mi permit să fac mișto de locutorii orașului pe niciun subiect. Dacă așa cred ei că vor câștiga voturi….vor avea o mare surpriză duminica viitoare.” a precizat Stan.

Contactat de redacția noastră, Cristian Stan a spus că va participa la o dezbatere în condițiile în care ea va fi televizată și organizată într-un spațiu adecvat. Recent, cei doi contracandidați s-au înfruntat electoral într-o emisiune a unui post național de știri.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro