Cristian Stan (PSD): “Avem cel puțin 7,4 milioane de motive să-l votăm pe Victor Ponta!”

Președintele PSD Târgovițte, Cristian Stan s-a dresat astăzi în prima zi de campanie electorală electoratului târgoviștean pe care speră să-l convingă să fie alături de candidatul PSD -UNOR-PC, Victor Ponta. Stan a subliniat importanța scrutinului, declarând că PSD nu își permite să piardă aceaată șansă.

“Pornim astăzi în prima zi de campanie electorală, probabil cea mai importantă provocare a ultimilor ani. Suntem încrezători, suntem uniți și suntem determinați să câștigăm! Avem de partea noastră cele mai importante atuuri: cel mai puternic candidat, cea mai numeroasă echipă, cel mai bun program și, cel mai important, milioane de români care susțin schimbarea pe care trebuie s-o determinăm împreună.

Victor Ponta înseamnă mai mult decât omul care se bate cu regimul lui Traian Băsescu. E adevărat, a rămas aproape singurul dintre candidați în această bătălie aproape nedreaptă cu uneltele regimului. Un regim care, vedem cu ochii noștri, încearcă să supraviețuiască prin prelungirile sale din această campanie: Klaus Iohannis, Elena Udrea, Monica Macovei. Toți trei reprezintă continuarea nocivă a lui Traian Băsescu și asigurarea că el va continua să împartă și să despartă în țara asta și după ce va pleca de la Cotroceni.
Dar asta nu înseamnă că ne temem și că nu mergem până la capăt în efortul de a îngropa definitiv consecințele toxice asupra României. Suntem mai hotărâți ca niciodată și asta se va vedea la vot. În definitiv, avem cel puțin 7,4 milioane de motive să-l votăm pe Victor Ponta și să punem capăt regimului Băsescu. E o șansă uriașă pe care nu o putem pierde, pentru că nu ne permitem asta. Și n-o vom pierde!”  a îndemnat președintele PSD Târgoviște.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Cristian Stan (PSD): “Avem cel puțin 7,4 milioane de motive să-l votăm pe Victor Ponta!”

 • 4 octombrie 2014 at 12:36
  Permalink

  Nota 10 pentru descoperirea agentului descoperit de catre Elena Udrea! Ne-am linistit, Ponta este Agentul 000 mai ceva ca agentul 007 Bond, ar fi chiar invidiat ! Dincolo de inspiratia Elenei Udrea chiar daca poate fi luata ca o ironie, exprima mult adevar. Ponta are ZERO pe toata linia sa politica de cand este premier. Stimati targovisteni , aveti ZERO motive sa-l votati pe Victor Viorel Ponta.

  Reply
 • 4 octombrie 2014 at 5:23
  Permalink

  ia ascultă la ăsta, măi, sărăcie, că v-a fost baci încă de pe vremea FSN-ului:
  “Mă, băieți, hai să vă spun deschis, că sunteți băieți tineri. Din ăia 7,5 milioane câți au votat să plece el, un milion e furăciune, hai, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum să fie!” – deputat PSD Stan Nicolae, aka Bulă ot Colonești-Olt.
  după gafa/spovedania asta din august 2012 nici nu l-aţi mai pus pe listele din decembrie, cînd după numai şase luni de “cinstită” guvernare aţi pierdut 3 milioane de voturi la generale.
  ca pensionar cuman, zic că a vota cu exponentul GIO-PSD, sluga corupţilor din Famiglia mafiotic-clientelară, se cheamă schizofrenie ori colaboraţionism şi nu vreau să mă hulească nepoţii.
  de Băse, tată, scăpăm oricum, de “bătrîneţe”, face 10 ani şi se duce, nu trebuie să vă scremeţi voi care nici la puciul din 2012 cînd marele (fîs!) USL era pe val nu aţi înfrînt.
  bagă la cap, că şcoală ai, şi rămîneţi cu mancurţii voştrii, cu MICROSOFT, cu EADS, cu LOTERIA ROMÂNĂ, cu SIPA&SIE… 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro