Chindia nu a putut obține niciun punct în meciul cu Viitorul, chiar dacă meciul a fost echilibrat

5000 de dâmbovițeni sunt prezenți pe Ilie Oană la fluierul de start al meciului. Vremea este perfectă, fiind înregistrate 21 de grade.

Chindia joacă dezinvolt încă de la început, având o ocazie mare prin Liviu Mihai, care a executat o lovitură liberă periculoasă. În minutul 9 Voduț are o șansă enormă de a înscrie, lovind bara din careu, urmând ca Neicuțescu să tragă puternic de la 30 de metri după 3 driblinguri. Chindia domină începutul meciului, publicul fiind extraordinar! Gică Hagi a trimis 3 jucători la încălzire încă din primul sfert de oră, văzând evoluția ușor slabă a echipei sale. Viitorul răspunde în minutul 17, scorul rămâne 0-0. Jocul “curge” fără faze importante, se joacă mai mult tactic. Voduț are o altă ocazie în minutul 34. Prima repriză se termină după o ocazie a Viitorului.

Ocazie mare a lui Liviu Mihai în minutul 48, care trimite mingea puțin peste poartă după o lovitură de cap. Aioani are o intervenție extrem de bună la lovitura liberă executată de Eric în minutul 50. Chindia răspunde prin Neicuțescu un minut mai târziu. Gol Viitorul, Eric Oliveira înscrie în minutul 54 cu un șut plasat la colțul lung. Aioani cere intervenția echipei medicale în minutul 56, acesta continuă jocul. Vio Moldovan schimbă posturile, Bic trece mijlocaș stânga iar Neicuțescu este trecut vârf în locul lui Voduț, care coboară în centru. Viitorul are o bară în minutul 60, fiind aproape de a majora scorul prin Iancu. Aioani respinge la șutul aceluiași Iancu și se resimte. Viitorul stă în terenul nostru, având două cornere în decurs de un minut. Eroare a arbitrului asistent, care nu se ridică la nivelul partidei, iar Florea, proaspăt intrat, primește galben pentru proteste. Arbitrajul pare înclinat către formația oaspete. În minutul 70 cei 5000 de spectatori strigă “Chindia! Chindia! și Hoții! Hoții!”, atmosfera fiind tot mai încinsă în urma manierii de arbitraj a lui Hațegan. Dinu ia galben după o altă decizie exagerată a lui Hațegan, în minutul 75. Nici hențul celor de la Viitorul nu este văzut un minut mai târziu, la un atac al oaspeților. Aioani este din nou la post după o acțiune de contraatac a Viitorului. Iancu are o altă ocazie în minutul 79. Neguț are o ocazie mare de a înscrie în minutul 90, Novac este faultat dar nu se dictează nimic…jocul e fragmentat de Viitorul, care vrea să păstreze scorul neschimbat. Chindia termină în atac și încearcă să înscrie în urma unei lovituri libere. Este final de meci, Chindia – Viitorul 0-1.

.

Chindia: Aioani / Martac, Leca, Dinu, Neciu (Dumitrașcu ’64) / Novac / Neicuțescu (Burlacu ’80), L. Mihai, Bic (Florea ’65), Neguț / Voduț.

Viitorul: Tordai / Boboc, Țîru, Ghiță, Kuipers (Nooijer ’46) / Tîrcoveanu, Artean, Ciobanu / Pereira (Ammari ’72), Calcan, Ganea (Iancu ’60)

Arbitru – Ovidiu Hațegan, Asistent 1 – Sebastian Eugen Gheorghe , Asistent 2 – Marica Mihai. Arbitru de rezervă – Iulian Dima, observator joc – Romulus Chihaia, observator arbitri – Alexandru Deaconu.

Chindia pierde punctele puse în joc azi, dar o face cu capul sus. Mergem înainte! Hai Chindia!

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro