CFR se impune în fața Chindiei pe finalul jocului. 1 pauză / 1 final pentru campioană

Chindia începe destul de nesigur jocul și este condusă încă din primele minute.
Aioani gafează în minutul 3, când trimite greșit o minge direct la adversar, Itu transformând ușor. Spre finalul primei reprize, clujenii mai puteau înscrie, la un lob al lui Omrani care a lovit bara.

Aioani are o intervenție excelentă și se opune unui gol ca și făcut, în minutul 50, în fața lui Deac. Bordeianu înscrie în minutul 71 din careu, cu un șut la colțul lung, o bară-gol, după ce Yameogo a greșit, încercând un pas scurt în lateral, pentru înlăturarea atacului clujean. Bordeianu mai înscrie o dată în minutul 79, printr-un șut foarte bine plasat, de la 19 metri, în stânga lui Aioani, care nu mai poate interveni. Chindia lasă garda jos și Traore este aproape de a înscrie la un corner al gazdelor. Desprinderea Clujului a venit târziu, în ultimele 20 de minute de joc, dar apoi jocul le-a aparținut în totalitate, Camora înscriind în minutul 86 pentru 4-0, care va fi și scorul final.

Negrea, noua achiziție a Chindiei, a jucat încă din primul minut. Un grup de aproximativ 20 de suporteri ai Chindiei au însoțit echipa la Cluj, respect!

Chindia: Aioani / Martac, Benga, Leca, Negrea (Dumitrașcu ’81) / Neguț (Yameogo ’64), Rață, Bic, Burlacu / Cherchez, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

CFR: Arlauskis / Susic, Vinicius, Boli, Camora / Itu, Bordeianu (Aurelio ’82), Culio / Deac, Omrani (Păun ’67), Costache (Traore’61). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru central: Călin Iulian, A1: Şovre Octavian, A2: Neacşu George Florin. Observator: Boca Sorin.

Ne pregătim pentru meciul următor, programat pe 1 decembrie, când vom întâlni pe Academica Clinceni pe Ilie Oană. Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro