Marchand ne amenință cu procese! Asta a ce miroase?

Distribuie:

Constatăm, fără nici un fel de surprindere, că societatea Marchand amenință Gazeta Dâmboviței cu procese.

Înțelegem că, din moment ce nu stăm în localitățile “binecuvântate” cu “miresmele” Marchand, tot trebuie să suportăm putoarea. La fel cum știm că dacă am fi abordat telefonul  primit de la domnul Valentin Gîtman  așa cum sperau unii, acum am fi fost “imuni” la mirosuri.

Nu reluăm materialele publicate despre modul în care societatea interferează cu nevoia și dreptul oamenilor din zonă la o viață normală. Le găsiți la o simplă căutare în ziarul nostru.

Vom fi prezenți luni la dezbaterea publică organizată pe subiectul poluării olfactive, alături de oameni, autorități, reprezentanți ai societății. Nu dăm înapoi! Nu ne poziționăm împotriva a ceva, ci pentru ceva. Pentru dreptul la o viață decentă!

În final, l-am cita pe avocatul Țuțuianu, cel care în calitate de președinte CJD a “nășit” așezarea Marchand în Parcul Industrial Priboiu. Spunea avocatul că e bine când anumite cauze ajung în instanță, unde declarațiile, documentele și faptele devin publice, unde se poate face proba verității (în cazul nostru cu privire la ofensa de care vorbește dreptul la replică) etc. “Va fi spectacol!”(Adrian Țuțuianu, 31 oct.2019)

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro