Ceasuri ROMÂN de la PSD Târgoviște, pentru târgovișteni!

Social democrații au câteva mii de ceasuri marca ROMÂN (poate ați prins aluzia) pentru a le împărți târgoviștenilor ca materiale electorale promoționale pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta. Având în vedere valoarea mică  a acestora, ceasurile nu pot fi catalogate ca mita electorală. În primul tur, social democrații au fost destul de săraci având doar pliante și ceva pixuri. Mulți dintre alegători, mai în glumă, mai în serios îi întrebau pe membri caravanelor dacă nu au și ei ceva mai “concret”. Sursele noastre spun că ceasurile de acum sunt venite de la București prin mijlocirea unui membru al organizației.

Cert este că această campanie a fost una dintre cele mai sărace în materiale electorale promoționale, la Dâmbovița. În alte vremuri alegătorii erau cadorișiți cu umbrele, pelerine de ploaie, geci, fulare și căciuli, aprinzătoare electrice, celebrele găleți și multe atele. Așa că, ceasurile de acum sunt “mană cerească” pentru 16 noiembrie!

10751616_10152303142951324_1035782726_n


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Ceasuri ROMÂN de la PSD Târgoviște, pentru târgovișteni!

 • 16 noiembrie 2014 at 9:10
  Permalink

  e ceva gen …e timpul romanilor …sau desteapta-te romane ca Ponta nici macar imnu Romaniei nu il stie

  Reply
 • 12 noiembrie 2014 at 12:33
  Permalink

  Acum intelegeti de ce s-a dus Ponta in China!!!Sa pregateasca campania electorala,ca ceasurile astea nu-s facute la Cugir ci prin cine stie ce coclau chinez!

  Reply
 • 9 noiembrie 2014 at 21:00
  Permalink

  si totusi eu cred ca depaseste suma de 10 lei.

  Reply
  • 10 noiembrie 2014 at 10:58
   Permalink

   Acum depinde si la ce se refera acea suma de 10 lei. Poate fi pretul de achizitie fara tva. Sa zicem ca psd-ul a achizitionat sute de mii de astfel de ceasuri. In cazul asta, pretul de achizitie, fara TVA poate fi pana in 10 lei. Pe piata, un stift din asta e vreo 15-20 de lei. Asteptati-va sa functioneze………romaneste

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro