Carmen Holban: “Reacția oamenilor pentru mine este cel mai bun sondaj de opinie” (PE)

Distribuie:

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a partidului, motivele pentru care consideră că formațiunea va câștiga conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și a primărie municipiului Târgoviște.

Consiliul Județean va fi câștigat de candidatul Partidului Social Democrat. Deputatul Corneliu Ștefan, președintele partidului, este un tânăr dinamic, ambițios. A pornit în partid ca membru în Organizația de Tineret, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean  unde a învățat administrație, după care, din 2016, parlamentar. A participat la toate deciziile pe care în Parlament le-am luat în programul de guvernare pentru binele românilor. Este o persoană care a venit în fața dâmbovițenilor cu un program de dezvoltare al județului împărțit pe 10 axe. Corneliu Ștefan este un candidat care dorește să miște lucrurile.

Dintre aceste axe vreau să evidențiez cea care se referă la domeniul sănătății. Actualii guvernați se pare că au uitat că sănătatea este primordială, că fondurile în sănătate trebuiesc gândite, alocate cum trebuie și că primul pas pe care trebuie să-l facem pentru oameni este să le asigurăm sănătatea.

De aceea, Corneliu Ștefan s-a gândit că este cazul să reabiliteze Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgoviște, să reabiliteze Sanatoriul TBC de la Moroieni, să construiască un nou sediu pentru Serviciul Județean de Ambulanță, să construiască un centru medical în orașul Fieni, să construiască dispensare, începute în multe localități, dar trebuie să avem în fiecare câte un dispensar modern, și, de asemenea, dotarea Spitalului Județean de Urgență cu aparatură de testare și depistare a virusurilor.

Reacția oamenilor pentru mine este cel mai bun sondaj de opinie. Mergând în teritoriu m-am convins care este situația reală la momentul de față. Am încredere că vom câștiga, am încredere că toți candidații noștri vor avea succes.

Despre Cristian Stan, actualul primar al municipiului Târgoviște și președinte al PSD Târgoviște. Cartea de vizită a acestuia este una stufoasă, plină de realizări, o carte de vizită în care este înscris tot ceea ce a realizat până acum. În fiecare cartier s-a realizat un lucru bun.

Am văzut că locurile de joacă pentru copii arată altfel, că străzile sunt asfaltate, că școlile, grădinițele au luat o nouă față, am văzut că până și rondurile de flori dau o nouă față municipiului Târgoviște, iar cel mai mult mă bucur că Cinematograful Independența, pe care îl știu de când eram în liceu, va fi reabilitat și vom putea, din nou, să vizionăm aici filme. Sunt foarte multe lucruri bune făcute și foarte multe de spus.

Îi rog pe târgovișteni să se plimbe prin orașul lor și să vadă noua față a municipiului. Cristian Stan nu putea face toate aceste lucruri singur, le-a făcut alături de consilierii locali, le-a făcut cu viceprimarii, iar lista pe care o are acum de consilieri este una cu care acesta va face bine în continuare pentru târgovișteni.

O remarcă scurtă am pentru acești doi candidați, Corneliu Ștefan pentru președinția Consiliului Județean, și Cristian Stan pentru primăria Târgoviște, faptul că pe listele lor se găsesc femei. Spun asta în calitate de președinte al Organizației Municipale de Femei a PSD. M-am bucurat să găsesc pe liste multe dintre colegele mele. Doamnele pot, întotdeauna doamnele au fost determinate, serioase.”  a declarant Holban.

………….

Publicitate electorală.  Material realizat la comanda PSD Dambovita. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro