Caravețeanu a convocat conferință de presă la ora 18:00. Între timp, nu mai e președintele PNL Dâmbovița… pe Facebook

Marius Caravețeanu a convocat o conferință de presă, în această seară, de la ora 18:00. Subiectul conferinței nu a fost făcut public. În acest weekend au circulat mai multe informații conform cărora acesta ar renunța la președinția PNL. Deocadată a renunțat la acest statut, pe pagina sa de facebook. Dacă până vineri era președintele PNL Dâmbovița și primar al orașului Răcari, de vineri a rămas doar cu titulatura administrativă.

Surse de la centrul partidului spun că acesta intenționează să demisioneze în cadrul conferinței de presă. În același timp, în plan local au început să apară pe un grup intern de whatsapp mesaje (după unii, comandate) care îi cer lui Caravețeanu să rămână și în baza căroa acesta ar putea să schimbe placa și să anunțe că este dorit de partid.  Mesajele provin din diferite organizații mici ale partidului. Deocamdată primarii nu s-au exprimat în sensul susținerii.


Oricum s-ar soluționa acestă criză suspectă,  care duce din nou în ridicol conducerea PNL Dâmbovița, e clar că președinția liberalilor, într-un județ mai mult decât roșu, e o pălărie prea mare pentru personaje cu tendințe de melodramă.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic